Hajrábeli győzelem Szekszárdon

A mérkőzés hajrájában sikerült megszereznie a három pontot NB III-as csapatunknak a Szekszárd otthonában.

 Nem volt könnyű dolga első számú együttesünknek a tolnaiak otthonában hiszen a hazaiak a mérkőzés nagy részében kizárólag a védekezésre koncentráltak és úgy nézett ki nagyon sokáig, hogy ez meghozza gyümölcsét számukra. Csapatunk mindvégig irányította a mérkőzést, folyamatosan vezették a támadásokat, helyzeteket dolgoztak ki, de nem született meg a várva várt gól. A találkozó 85. percében aztán a nem sokkal korábban csereként beállt Németh Kristóf egy pazar csel után az alapvonalról középre adta a labdát ami a szekszárdiak kapusáról kipattant majd az érkező Keresztes Bence fejjel a kapuba jutatta és ezzel megszerezte csapatunknak a három pontot. Fiatal középső védőnknek ez már a harmadik találata az idei kiírásban.

Gombos Zsolt elmondta, hogy egy pillanatig se érezte azt a mérkőzés alatt, hogy veszélyben lenne a pontszerzés.

- Óriási győzelem volt ez, felkészültünk az ellenfélre, pontosan tudtuk, hogy mire számíthatunk a szekszárdiaktól. Taktikusak voltunk az egész találkozón, végig domináltunk támadófocit játszva, de sajnos hiába volt megint három-négy ziccerünk az első félidőben, nem tudtuk értékesíteni azokat. Az mindent elmond magáról, hogy ismét a z egyik középső védőnk szerezte a gólunkat, tökéletesen csinálta a Bence azt amit gyakorolni szoktunk az edzéseken. A padon egy pillanatig se féltem a vereségtől, az pedig a hab volt a tortán, hogy egy hajrábeli góllal megszereztük a három pontot. Minden hétvége rangadó számunkra, a soron következő mérkőzésünk pedig kifejezetten az lesz a Kozármisleny ellen, amire már elkezdtük a felkészülést.

NB III. Közép csoport 6. forduló:
Szekszárdi UFC - Szentlőrinc SE 0-1 (0-0)

Szentlőrinc SE: Hajagos - Czuczi, Havas, Keresztes, Popadic - Hleba, Aszalós (Pergel, 64.) - Harsányi (Németh, 80.), Horváth (Crnojacki, 63.), Vajda – Juhász

Gólok: 0-1 Keresztes (85.)

 

(kép forrása: Mártonfai Dénes)