Első körben megkaptuk az NB II-es licencet a 2024/2025-ös szezonra!

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága az elmúlt évekhez hasonlóan ismét első körben elfogadta a 2024/25 évi NB II-re beadott licenc kérelmünket, amely feljogosít minket a jövő évi másodosztályban való indulásra.

 

A Szentlőrinc (ST. LŐRINC Kft.) minden szükséges kritériumnak (infrastrukturális, jogi, szakmai, személyügyi és pénzügyi) megfelelt, így az idei évben ismét első körben megkapta az NB II. 2024/2025-es évadjára vonatkozó licencet. A több hónapja zajló folyamat lezárásaként április 23-án a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága a szükséges dokumentumokat megvizsgálta és arra a következtetésre jutott, hogy minden előírásnak megfelelünk, így megítélte a licencet a következő másodosztályú évadra klubunk számára.

- A törekvéseink adminisztratív háttereként szolgáló jövő évi (2024/2025.) másodosztályú licenc kérelmet - ami egy a klubunkat szakmai, jogi, személyügyi és legfőképpen pénzügyi kritériumok alapján minősítő átfogó monitoring - az MLSZ részére beadtuk, melyet első körben a Szövetség el is fogadott – mondta klubunk ügyvezető-klubmenedzsere, Pichler Gábor. - Köszönöm a folyamatban közreműködő kollégáim áldozatos munkáját, nincs más hátra, mint a pályán is ki vívni az NB II-es tagságot!

 

A teljes határozat itt olvasható:

pdfST. LŐRINC Kft. 2024/2025-es NB II-es licenc határozat ÚJ!