Tisztelt leendő megbízónk!

Megtisztelő számunkra, ha a
TAX GUARD Kft. szolgáltatásai felkeltik figyelmét.

Cégünk 2009-ben alakult pécsi székhellyel. Vezetőink több éves szakmai tapasztalata garancia arra, hogy megbízható, magas színtű hozzáértéssel tudjon eleget tenni az elvárásoknak, amellyel az Ön vállalkozása a vagyonvédelem, takarítás, üzemeltetés és recepciós szolgálat terén találkozhat.

Szolgáltatások

Vagyonvédelem

Tevékenységünk legfőbb iránya a megelőzés

A TAX Guard Kft. a vagyonvédelem egy olyan hatékony szereplője, amely tevékenysége legfőbb irányának a megelőzést tartja. Tevékenységünk során igyekszünk feltárni a megbízásunk tárgyát veszélyeztető kockázati elemeket, majd azokat kizárva kialakítunk egy biztonságos szintet, melynek folyamatos ellenőrzésével fejlesztésével szolgáltatunk.

További szolgáltatások

Takarítás

Üzemeltetés

Recepció

Tűz- és munkavédelem

Munkavégzés

Filozófia

Magas követelményeket támasztunk a feladatok ellátása során

A TAX Guard Kft. magas követelményeket támaszt a feladatok ellátásába bevont kollégákkal szemben, amit folyamatos szakmai irányítás és továbbképzés mellett végeznek.

Kiemelt figyelmet fordítunk azoknak a személyeknek a kiválasztására, akik az ön területén a mi irányításunkkal látják el feladataikat az önök érdekeit képviselve.

Célunk

Célunk, hogy olyan résztvevő legyünk az ön válllalkozásának, aki leveszi a megbízásunk tárgyával kapcsolatos terheket az ön válláról. Ez által mentesítve önt olyan feladatok alól, aminek megoldása a mi szakmánk.

Számunkra fontos

a megbízóink folyamatos tájékoztatása - a szolgáltatásunk tárgyát képező területeken történt eseményekről, az általunk végrehajtott ellenőrzések tapasztalatairól.

Garantáljuk

a szakszerű, törvényes, udvarias, de határozott - az önök érdekeit érvényesítő - szolgáltatást, a szolgálati és üzleti titkok megvédését.

Elsősorban komplex feladatok ellátására törekszünk hosszú távú együttműködés keretében.

Mi nem csak megoldjuk a problémákat, de meg is előzzük azokat. Meggyőződésünk, hogy a szolgáltatásunknak ez a fajtája mindkét fél számára biztosítékot nyűjt a hosszú távú együttműködésre.

Referenciák

Ahol számíthat ránk

Referenciák

  • Nagy létszámú sportrendezvények biztosítása
  • Veszélyes üzemek porta, járőrszolgálatának ellátása
  • Ipari területen történő vagyonvédelmi feladatok ellátása
  • Kereskedelmi egységekben történő vagyonvédelmi feladatok ellátása
  • Önkormányzatok szervezésében történt nagylétszámú rendezvények biztosítása

Tax guard Kft.

Kérje ajánlatunkat, válasszon minket!

7630 Pécs, Kakukk utca 7.
+36 30 277 1910
guardtax@gmail.com