3-0-ás sikert arattunk a Kelen SC ellen

Első számú együttesünk 3-0-ás győzelmet aratott második hazai bajnoki mérkőzésén a budapesti Kelen SC ellen.

 

 

Már a mérkőzés elején jelezte első számú együttesünk, hogy dominálni szeretne a találkozón, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a 20. percre már két kapufát rúgtak játékosaink. A 23. percben aztán meg is született az első találat, Keresztes Bence révén csapatunk megszerezte a vezetést. A gól után a játék kicsit visszább esett és a félidőre 1-0-ás vezetéssel vonulhattunk be az öltözőbe. A második játékrészben ismét nem kellett túl sokat várni, hiszen az 59. percben Crnojacki Aleksandar kettőre növelte góljaink számát. Végül a mérkőzés legvégén a csereként beállt Kondor Kristóf megszerezte a harmadik találatunkat és ezzel 3-0-ás győzelemmel fejeztük be a bajnoki mérkőzést.

 

A találkozó után Gombos Zsolt kifejtette, hogy a játékban javulni kell a szezon további részére.

 

Természetesen nagyon örülök a három pont megszerzésének, illetve annak, hogy a három rúgott gólunk mellett nem kaptunk egyet sem. Sajnos nem játszottunk jól, pontatlanok voltunk, a támadásainknál sok volt az eladott labda, illetve a védekezés se volt olyan, ami elvárható lett volna. Ezen változtatunk kell mindenféleképpen, ha minél több pontot akarunk gyűjteni, hiszen még csak most jön a mérkőzések java az erősebb csapatokkal, eddig inkább a hátsó régió együtteseivel mérkőztünk meg. 

 

NB III. Közép csoport 4. forduló:

Szentlőrinc SE – Kelen SC 3-0 (1-0)

 

Szentlőrinc SE: Hajagos – Czuczi, Havas, Keresztes, Popadic – Hleba (Forró, 73.), Aszalós – Vajda, Crnojacki (Kondor, 83.), Juhász – Pergel (Gellén, 60.)

Gól: 1-0 Keresztes (23.), 2-0 Crnojacki (59.), 3-0 Kondor (86.)