Ezúton is szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat, hogy 2023. július 28-tól már megvásárolhatóak a bérletek a Szentlőrinc idei szezonjára az NB III. Dél-Nyugati csoportjában. A bérletek a Szentlőrinc hazai bajnoki mérkőzéseire, valamint a hazai rendezésű MOL Magyar Kupa találkozóira lesznek érvényesek.

A bérletárusítás pontos helyszíne a Szentlőrinc SE Sporttelep lesz (7940 Szentlőrinc, Eszterházy út), szurkolóink pedig minden hétköznap 9:00-tól 19:00-ig megtalálhatnak bennünket a klubház irodájában. Az idei évben is kizárólag készpénzes fizetésre lesz lehetőség! Felmerülendő kérdés esetén bátran küldjenek nekünk levelet, írjanak a közösségi média felületeinken vagy hívjanak bennünket a lentebb megtalálható telefonszámon keresztül.

 

Bérletáraink a 2023/2024-as szezonra:

Éves bérlet:

Ár: 12.000 Ft

Érvényes a Szentlőrinc összes hazai NB III-as bajnoki és MOL Magyar Kupa mérkőzésére a 2023/2024-es szezonban a Március 15. tér felőli kapun történő belépésre a hazai szektorba.

További információk a bérletvásárlással kapcsolatban:

Mobil: +3630/998-1116 (Kovácsevics Dusán - operatív vezető)

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook: facebook.com/szentlorincse

Instagram: instagram.com/szentlorincse

 

Jegyáraink a 2023/2024-as szezonra:

Felnőtt belépőjegy:

Ár: 1.000 Ft

Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Március 15. tér felőli kapun történő belépésre a hazai szektorba.

Vendég belépőjegy:

Ár: 1000 Forint

Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Szentlőrinci Rendőrőrs felőli kapun történő belépésre a vendég szektorba.

14 éves kor alatt:

Ár: Ingyenes

Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Március 15. tér felőli kapun történő belépésre a hazai szektorba és a Szentlőrinci Rendőrőrs felőli kapun történő belépésre a vendég szektorba.

 

Jegypénztárak megközelítése:

 

(A hazai jegypénztár a Március 15. tér felől lesz megközelíthető. A vendég jegypénztár a Pécsi útról lekanyarodva a SPAR parkoló után a Rendőrség mellett balra elhaladva található meg.) 

 

Sok szeretettel várjuk Önöket az idei szezonban is! Hajrá Lőrinc!