A bajnok Vasas FC vendégei leszünk

Fotó: Vasas FC

Nehéznek ígérkező bajnokin mutatkozik be NB II-es csapatunk élén az új vezetőedzőnk, Gabala Krisztián, hiszen vasárnap a már bajnok és az élvonalba feljutott Vasas vendégei leszünk. Meg kell próbálnunk pontot szerezni.

 

Az elmúlt hetek sikertelensége miatt forró lett a talaj a lábunk alatt, három fordulóval a bajnokság zárása előtt már csak három ponttal vagyunk a vonal felett. Nincs mit szépíteni, belecsúsztunk a bentmaradásért folyó harc kellős közepébe, s ha az előttünk álló meccseken nem muzsikálunk jól, bizony…

De erre most ne is gondoljunk! A héten átestünk egy edzőváltáson, pont annak érdekében, hogy a változással együtt járó, az új trénerrel érkező impulzus elég legyen ahhoz, hogy a csapat magához térjen. Gabala Krisztián nagy lendülettel vágott neki a munkának, s most vasárnap már be is mutatkozik a kispadunkon – reméljük, sikeresen.

– Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam a csapattól az elmúlt három nap során, ez egy nagyszerű társaság, remek közeg egyenes gondolkodású játékosokkal – fogalmazott Gabala Krisztián, aki szerdán tartotta meg első edzését Szentlőrincen. – A munka során láttam, hogy mindenki megfelelő koncentrációval dolgozik az edzéseken. Sok taktikai dolgot átbeszéltünk, vevők voltak a fiúk az újra. Holnap kiderül, hogy mindezeket hogyan tudják majd megvalósítani a pályán. A Vasast pont annyira fogjuk tisztelni, amennyire egy bajnokot kell: a játékosok tisztában vannak ennek a mérkőzésnek a jelentőségével, felemelt fejjel fogunk kifutni a pályára!

Bízunk benne, hogy a meccs végén emelt fővel jöhetnek le a pályáról – nagy fegyvertény lenne pontot, pontokat szerezni Angyalföldön!

A 36. forduló programja: Vasas–Szentlőrinc (2022. május 08., vasárnap, 17:00), ETO FC–III. Ker. TVE, Nyíregyháza–Békéscsaba, Csákvár–Budaörs, Siófok–Szombathelyi Haladás, Kecskemét–Tiszakécske, Szolnok–Dorog, PMFC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Ajka–Budafok, DVTK–Soroksár.