A bajnoki álmokat szövögető PVSK-hoz látogatnak a fiatalok

Ahhoz a PVSK-hoz látogat a Szentlőrinc II. ma délután 13:30-kor a 11. fordulóban, amely komoly bajnoki célokkal vágott neki az Autocity Volkswagen Megyei I. osztály 2022/2023-as kiírásának. Fiataljaink meg szeretnének tenni mindent a pontokért.

 

A Pécsi VSK jól kezdte az idei szezont, hiszen az első négy találkozójukból hármat megnyertek, egyszer pedig a Komlóval játszottak döntetlent. Az utolsó négy mérkőzés azonban már kevésbé sikerült: egy siker mellett, két döntetlen és egy mohácsi vereség került a fekete-fehér együttes neve mellé a pontvadászatban. Nem titok, hogy Mink Olivér csapat is versenyben szeretne lenni a feljutásért idén, fiataljaink azonban bizonyítani akarják, hogy nem könnyű tőlük elvenni a pontokat.

- Egy nagy múltú klubhoz látogatunk, tisztában vagyunk a PVSK bajnoki céljaival. Nekünk teljesen más célkitűzéseink vannak az idei szezonra. Az eltiltottak, illetve a betegek hiányzásainak ellenére megpróbálunk egy élvezhető, izgalmas mérkőzést játszani a hazaiak ellen. – nyilatkozta Szolga Gorán.

 

A 11. forduló programja: PVSK-Szentlőrinc II. (október 29., szombat, 13:30), Komló-Villány, Pécsvárad-Mohács, Lovászhetény-Bóly, Szederkény G-S II.-PTE PEAC II., Siklós-Nagykozár.