A Boda elvitte a három pontot

Fiataljainknak nem sikerült megszereznie a győzelmet a Boda ÖSE ellen.

Nem sikerült jól második csapatunk hazai szereplése a Boda ellen. A találkozó 21. percében Németh Tamás révén megszerezték a vezetést a vendégek és az első 45 percben nem is esett több gól. A második félidőre három új játékossal vonult ki együttesünk, hiszen az első játékrészben nem sikerült a támadó akciók, így Lóth József kénytelen volt változtatni. A cserék után javult a játékunk, de sajnos nem tudtuk kihasználni a labdabirtoklási fölényünket, amit a 75. percben Jenei Bálint meg is bosszult és beállította a 2-0-ás vendégsikert. 

A mérkőzés után Lóth József elmondta, hogy csalódott volt a mutatott játék miatt.

- Idegesen, kapkodva, bátortalanul és nagyon pontatlanul játszottunk az első félidőben. A szünetben próbáltuk megerősíteni a támadósorunkat, és habár a labdabirtoklásunk jócskán javult, nem tudtuk a fölényünket gólra váltani és egy figyelmetlenség után a bodaiak végleg eldöntötték a találkozót. Nagyon szomorú vagyok, főleg a mutatott játék miatt.

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 9. forduló:
Szentlőrinc SE II. - Boda ÖSE

Szentlőrinc SE II.: Berki - Tóth O., Nenezic, Varga (Darab, 82.), Mozsgai - Jung (Pretzl, 46.), Paizs (Szolga, 58.) - Tóth M. Zs., Gáyer (Vörös, 46.), Bálint (Gálffy, 46.) - Kovácsevics
Gólok: 0-1 Németh (21.), 0-2 Jenei (75.)