A Bóly érkezik szombaton fiataljainkhoz

Fotó: Kovácsevics Dusán

Szeretné megszakítani a rossz formáját a Szentlőrinc II. és bár a hiányzók nagyban befolyásolhatják eme terv kivitelezését, a hazai pályán plusz erőket adhat fiataljainknak a Bólyi SE ellen az Autocity Volkwagen Megyei I. osztály 13. fordulójában.

 

Remekül szerepel a Bólyi SE az idei szezonban, hiszen az elmúlt tíz fordulóban csupán egyszer ikszeltek és szenvedtek vereséget. 25 pontjukkal a dobogó második fokán helyezkedik el a sárga-zöld alakulat, legnagyobb eddigi eredményük az idei kiírásban a bajnokesélyes Pécsvárad elleni 2-1-es hazai siker. Keibl Ede csapata az újabb három pont megszerzésének reményében utazik hozzánk, de a Szentlőrinc II. a hazai pályában bízva szeretné meglepni a bólyiakat.

- A bajnokság egyik legjobb csapatát fogadjuk a hétvégén. Ami pozitívum, hogy végre ismét hazai pályán játszhatunk, ez egészen eddig mindössze két alkalommal történt meg... A Bóly idén is nagyon jól szerepel, egységes, jól futballozó csapat. Megpróbáljuk megnehezíteni a vendégek dolgát a találkozón, kíváncsian várjuk a találkozót. – mondta Szolga Gorán.

 

A 13. forduló programja: Szentlőrinc II.-Bóly (november 12., szombat, 13:30), PVSK-PTE PEAC II., Komló-Mohács, Kétújfalu-Pécsvárad, Szederkény G-S II.-Nagykozár, Siklós-Villány.