A Crvena Zvezda utánpótlásából igazoltunk

Újabb tehetséges fiatal játékos csatlakozott NB II-es csapatunk keretéhez: Szergej Vintonji a Crvena Zvezda utánpótlásából érkezett hozzánk.

 

A mindössze 18 éves Szergej Vintonji megjárta a legpatinásabb szerb egyesületeket, legutóbb a Crvena Zvezda utánpótlásában futballozott, előtte pedig a Partizan Beograd mezét is magára ölthette. A csatárként és támadó középpályásként bevethető játékos hétszer szerepelt a bosnyák U17-es válogatottban, pályára lépett Európa-bajnoki selejtezőkön is.

– Nagyon sok pozitívumot hallottam a szentlőrinci klubról, bíznak a fiatalokban, megadják nekik a lehetőséget, ami szimpatikus volt számomra – mondta Vintonji Szergej. – Szeretnék minél előbb bemutatkozni a magyar másodosztályban, ennek érdekében igyekszem a lehető legjobb formámat nyújtani. A későbbiekben aztán az a célom, hogy az NB I-be kerüljek.

Új társai nagyon hamar befogadták Szergejt, igaz, a beilleszkedés itt nem szokott gondot okozni, remek társaság van felnőtt csapatunknál. Fiatal támadónk bízik benne, hogy a következő hónapokban jó játékával segíteni tud abban, hogy NB II-es gárdánk minél szebb eredményt érjen el a Merkantil Bank Liga idei évadjában.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Szergej!