A győzelem a cél a Kétújfalu ellen

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Nem kezdődött könnyen a Szentlőrinc II. számára az AutoCity Volkwagen Baranya Megyei I. osztály tavaszi szezonja, hiszen a két legerősebb csapattal találkoztak. Azonban nincs idő a szomorkodásra, holnap javítani kell a Kétújfalu ellen!

 

A Kétújfalui SE jelenleg a tabella 14. helyét foglalja el, az elmúlt tizenöt forduló során csupán egy pontot gyűjtött össze, fájdalmunkra pont ellenünk, egy olyan találkozón, amin semmi sem akart összejönni. A tavasz során eddig a Lovászheténnyel és a Szederkényi G-S II-vel találkoztak Varga Zoltánék, mind a két mérkőzésen többgólos különbséggel maradtak alul. Fiataljaink számára nem lehet más a cél, mint a győzelem, és ezt vezetőedzőnk, Szolga Gorán se gondolja másképpen.

– A tavasz első két fordulójában az osztály bajnokaspiránsaival kezdtünk, ahol az eredmények nem alakultak kedvezően, viszont a játékban voltak biztató elemek – mondta Szolga Gorán. – Hétvégén ezeket mindenképpen alkalmaznunk kell a Kétújfaluval szemben, hazai pályán a három pont megszerzése kell, hogy legyen a célunk!

 

 

A 20. forduló szombati eredményei: Pécsvárad-PTE PEAC II. 3-3, Lovászhetény-Sellye 3-1. 

A 20. forduló további mérkőzései: Szentlőrinc II.-Kétújfalu (március 19., vasárnap, 13:00), Szederkény G-S II.-Komló, Bóly-Mohács, Siklós-PVSK.