A győzelem a cél Harkányban

Vasárnap Harkányba látogat B csapatunk, az üdülővárosban pedig csak az lebeghet a szemeink előtt, hogy magabiztosan elérjük idei második győzelmünket! 

 

A harkányiak eddigi két mérkőzésük alkalmával tizenhét kapott gólnál tartanak, előbb a Kétújfaluval játszottak parázsmeccset, amelyen 3-2-es vereséget szenvedtek, később pedig a Pécsvárad gázolt át rajtuk 14 góllal. Egyelőre úgy tűnik, ellenfelünknek még időre van szüksége, hogy nyári, jelentős átalakulása után felvegye a ritmust újra ebben az osztályban, nekünk pedig egy pillanatra sem szabad hagynunk, hogy ez ellenünk történjen meg.

Eddigi négy mérkőzésünkből kettőt elvesztettünk (Pécsvárad, PEAC), s egy-egy döntetlen (Bóly), s győzelem (Sellye) áll nevünk mellett a tabellán. Játékminőséget és csapatstílust tekintve talán nem túlzás kijelenteni, hogy a Megyei I. osztály legizgalmasabb alakulata vagyunk, de ezidáig mindig hátulütőnk volt, hogy nem tudtuk komoly lélektani hátrányba hozni ellenfeleinket annak ellenére sem, hogy jobban játszottunk – nem zártuk le a találkozókat. Harkányban ezzel nem szabad, hogy gond legyen: az első másodpercektől fogva gólszerzésre éhesen kell szerepelnünk.

A találkozó 16:00-kor kezdődik majd vasárnap a harkányi sporttelep centerpályáján!

Hajrá Lőrinc!