A győzelemért utazunk a Gárdony otthonába!

Fotó: porgegrundol.blog.hu

Az első két bajnokinkat megnyertük a tavaszi szezonban, mindkétszer hazai pályán szereztük meg a három pontot. Vasárnap (14.00) idegenben, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendégeként kell győznünk!

 

A tavaszi első fordulóban a Fehérvár II. ellen nagyon magabiztos, fölényes győzelmet arattunk (6-0), a PTE-PEAC elleni mérkőzés azonban a vártnál nehezebbre sikerült, 1-0-ra nyertünk. A szakmai stábunk természetesen elemezte a történteket, átbeszélte játékosainkkal a hibákat, amelyeket igyekezett is javítani.

Szükség lesz a jó teljesítményre vasárnap, mert idegenben sosem egyszerű begyűjteni a három pontot. A Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendégei leszünk: leendő ellenfelünk a tabella 11. helyén áll 19 ponttal, a tavaszt pedig két vereséggel kezdte, otthon 6-1-re kikapott a Kaposvártól, Érden pedig 1-0-s vereséget szenvedett. Az erőviszonyok, a jelenlegi forma tehát egyértelműen szentlőrinci sikert ígér, de mindenki tisztában van vele, hogy a győzelemért meg is kell majd dolgozni!

– Aki azt gondolja, hogy ez egy könnyű meccs lesz, az téved – jelentette ki vezetőedzőnk, Pichler Gábor. – A gárdonyiak ugyan két vereséggel kezdtek, de jobb csapat annál, mint amit a tavaszi eredményei mutatnak. Tiszteljük ellenfelünket, kellőképpen felkészültünk belőlük, s a két győzelmünknek köszönhetően természetesen kellő önbizalommal felvértezve utazunk el hozzájuk. Biztosak vagyunk benne, hogy harcos, agresszív ellenféllel találkozunk, nehéz mérkőzés vár ránk, de ha a támadójátékunkban több minőség lesz, jobb egyéni teljesítményekkel rukkolunk elő, mint a PEAC ellen, akkor most is be tudjuk majd gyűjteni a három pontot.

A 20. forduló programja: Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Szentlőrinc (március 17., vasárnap, 14.00), Paks II.–Mohácsi TE 1888, Ferencváros II.–Iváncsa, FC Dunaföldvár–Érdi VSE, FC Nagykanizsa–Kaposvári Rákóczi FC, Szekszárdi UFC–Dunaújváros, Bonyhád-Majos–MTK Budapest II., PTE-PEAC–Fehérvár FC II.