A Harkány látogat B csapatunkhoz ma délután

Ma 17:00-kor a Gyógyfürdő Harkány ellen fognak pályára lépni fiataljaink a Megyei I. osztály 3. fordulójában a Szentlőrinc SE Sporttelepen.

 

 

Három győzelem és két döntetlen, ez a mérlegünk a mai ellenfelünkkel szemben, a Harkánnyal. A múlt vasárnapi 4-2-es bólyi győzelem után Horváth Zoltán tanítványai remek hangulatban várhatják a késő délutáni sípszót és B csapatunk vezetőedzője bízik abban, hogy az újabb három pont megszerzése mellett a helyzetek nagyobb arányú kihasználásában is javulni fognak labdarúgóink.

 

- Azt remélem, hogy a mai találkozón is dominálni fogunk és minél több lehetőséget sikerül majd kidolgozni és kihasználni a harkányi kapu előtt – nyilatkozta Horváth Zoltán. - Minden mérkőzés előtt az a célunk, hogy megszerezzük a győzelmet és ha a koncentrációval nem lesz probléma, akkor folytathatjuk az előző heti sikerességünket.

 

Hajrá Lőrinc!

 

A 3. forduló programja: Komló – Bóly, PVSK – Villány, Siklós – Mohács, Sellye – Lovászhetény, Kétújfalu – Szederkény (elhalasztva), Pécsvárad – Boda (elhalasztva).