A kis Jancsó Dominik lehet a kabalánk vasárnap

Fotó: Kovácsevics Dusán

Vereség, győzelem, vereség – így néz ki a tavaszunk. Ha a sormintát vesszük alapul, akkor most egy újabb sikernek kell jönnie a Békéscsaba ellen. Reméljük, ismét sok szurkoló segít majd nekünk, miként abban is bízunk, hogy Jancsó Dominik is ott lesz a lelátón.

 

Csapatunk középpályásának, Jancsó Andrásnak és párjának, Mórocz Alexandrának egy hónapja született meg az első gyermeke. A Dominik nevet kapta, s ennek kapcsán rögtön felbukkan a futball…

– Nem egy rossz ómen ez a név, elég, ha Szoboszlaira gondolok – mondta mosolyogva a büszke apuka.

Persze az az igazság, hogy teljesen mindegy, futballista lesz-e, vagy kézilabdázó, mint az édesanyja, vagy valami teljesen más: a lényeg, hogy valamit sportoljon, és makkegészséges legyen! Az esti séta most sem maradhatott el, hiába, kell a friss levegő a kisbabának is.

Aki holnap még csak egy hónapos lesz, de élete első futballmeccsét már kipipálta! A legutóbbi, Győr elleni hazai bajnokinkra ugyanis kihozták Andrásék, aminek meg is lett a foganatja: csapatunk újdonsült szurkolója győzelemhez segített minket! Még a végén ő lesz a mi kabalánk, ebből fakadóan pedig máris adja magát a kérdés: ott lesz-e a pályán most vasárnap is?!

– Ha olyan lesz az idő, akkor szerintem kijönnek. A párom szeretné látni a meccsünket!

Természetesen Dominik nem lesz elég a sikerhez, a pályán lévőknek kell elsősorban odatenniük magukat annak érdekében, hogy megszerezzük a három pontot. Nem lesz könnyű, a tabellán elfoglalt helyezések alapján ugyanis két hasonszőrű csapat találkozik majd egymással: mi a 11., a csabaiak a 12. helyen állnak.

– Ott sem volt könnyű meccsünk, valószínűleg itt sem lesz az. Masszív csapatot fogadunk, mindenkinek oda kell tennie magát. Nincs mese, eggyel több gólt kell rúgnunk! Az biztosan sokat segítene, ha megint annyi szurkolónk jönni ki, mint múltkor a Győr ellen! Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ennyien lesznek. Nagyon jólesett ez az egész csapatnak, feldobta a társaságot! Igazi meccshangulat volt, futballistának érezhette magát az ember, ugyanúgy, ahogy a pécsi bajnokinkon is, ahol szintén remek volt a miliő.

Csapatunk keretében a téli szünetben is jelentős változások történtek, amiről szintén megvan Jancsó András véleménye: „Szerintem minőség érkezett a csapathoz, aminek köszönhetően erősödtünk. Van konkurencia, minden posztért két hasonló képességű játékos küzd, ami csak az előnyünkre válhat!”