A kicsi Munkás látogat fiataljainkhoz

Fotó: Kovácsevics Dusán

Holnap délután (16:00) baranyai miniderbi vár a kilátogató szurkolókra Mozsgón, hiszen a PEAC PMFC II. csapatát fogadja B csapatunk. Vezetőedzőnk, Lóczi István bízik benne, hogy fiataljaink visszavágnak az őszi vereségért.

 

A PMFC második csapata kiegyensúlyozott formát tudhat magáénak tavasszal, hiszen a februári PTE PEAC elleni vereség óta nem találtak legyőzőre: háromszor nyerni tudtak, valamint háromszor döntetlent játszottak, legútóbb pont a Pécsvárad ellen: a bajnokesélyes gárda csak az utolsó percekben tudott pontot rabolni a pécsi fiataloktól. Az őszi összecsapásunkon 4-1-es PEAC PMFC II. siker született, remélhetőleg most lesz okuk az örömre szurkolóinknak a lefújást követően.

- Nehéz mérkőzés elé nézzünk, hiszen egy fiatal, lendületes csapat lesz az ellenfelünk holnap. Az őszi találkozónk nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük, bízom benne, hogy visszavágunk az akkori elhullajtott pontokért! – mondta Lóczi István.

A 24. forduló programja: Mozsgó Szentlőrinc II.–PEAC PMFC II. (április 16., szombat, 16:00), Kétújfalu-Lovászhetény 0-2, Harkány-PVSK, Pécsvárad-Villány, Bóly-Komló, Szederkény-PTE PEAC, Sellye-Siklós