A PEAC ellen is szeretnénk folytatni a jó sorozatot

Fotó: Kurdi József/PMFC

Három fordulót követően hibátlan teljesítménnyel, kilenc ponttal vezetjük a tabellát – jobban nem kezdhettük volna a bajnokságot. Szombaton délután a PTE-PEAC vendégei leszünk, Pécsett szeretnénk megszerezni a negyedik győzelmünket.

 

A Kaposvár, az Érd, majd a Fehérvár II. ellen is begyűjtöttük a három pontot az NB III. Délnyugati csoportjában, ami azt eredményezte, hogy három forduló után is hibátlanok vagyunk – egyedüliként a mezőnyben. Kilenc ponttal és 11-1-es gólkülönbséggel állunk a tabella élén, vagyis tényleg kiváló teljesítménnyel kezdtük a bajnokságot.

A rajt jól sikerült, de a szezon vége még messze van, úgyhogy nincs mese, ugyanígy kell koncentrálnunk, ugyanígy kell folytatnunk! Szombaton jön a negyedik forduló, amely során a PTE-PEAC vendégei leszünk – semmiképpen sem szabad félvállról vennünk ezt a mérkőzést. A Lőrinc Antal által irányított pécsiek az előző szezonban újoncként is bizonyították, hogy ütőképes, erős együttest alkotnak, hiszen nem kis meglepetésre az előkelő hetedik helyen zártak. Most sem kezdtek rosszul, három forduló után még veretlenek, egy győzelem mellett kétszer döntetleneztek, öt ponttal a nyolcadik helyen állnak.

– Természetesen nagyon örülünk a sikeres rajtnak, az eddigi eredményeknek köszönhetően pozitív a hangulat. Ugyanakkor akadtak hibák is, amelyeknek a javításán dolgoznunk kell: vannak még jócskán olyan játékelemek, játékhelyzetek, amelyekben van hova előrelépnünk – fogalmazott vezetőedzőnk, Pichler Gábor. – Szombati ellenfelünk eddigi eredményei azt tükrözik, hogy egy stabil, fegyelmezett, szervezett csapattal találkozunk majd: rendre szoros meccseket játszik a PEAC. Kétszer is a hajrában szereztek gólt a pécsiek, ami nagyfokú mentális erőről tesz tanúbizonyságot. Mi természetesen győzni akarunk, s az a célunk, hogy az elejétől fogva domináljunk, nyomás gyakoroljunk az ellenfelünkre. Jó úton járunk, nem szeretnénk róla letérni!

Bízunk benne, hogy holnap sok szurkolónk kísér el minket Pécsre, szeretnénk nekik örömet szerezni!

A 4. forduló programja: PTE-PEAC–Szentlőrinc (augusztus 19., szombat, 17.30), Ferencváros II.–MTK II., Paks II.–Dunaújváros, Bonyhád-Majos–Fehérvár II., Szekszárd–Iváncsa, Nagykanizsa–Mohács, Dunaföldvár–Kaposvár, Gárdony–Érd.