A PEAC PMFC II. elleni rangadóval folytatjuk

Aligha lehetne jelenleg megálmodni a Dél-Dunántúlon impozánsabb párharcot a Szentlőrinc–PMFC-nél. Itt az idő újra át is élni – nagy derbit vívunk október 17-én, vasárnap, ugyanis a két NB II-es csapat második számú, ifjú titánokból álló együttesei néznek majd farkasszemet egymással!

 

 

Zsinórban öt győzelmet elérni nem mindennapi teljesítmény! A Baranya megyei I. osztályban vitézkedő Mozsgó Szentlőrinc II. márpedig négy sikerrel a háta mögött azzal a céllal lép pályára Kovácstelepen, hogy meglegyen az ötödik siker is. Az augusztusi PEAC elleni vereség óta alaposan összeszedtük magunkat, négyes győzelmi szériát produkálunk – ebből kiindulva esélyesként lépünk pályára vasárnap!

A PMFC II. csapata újoncnak számít ebben az osztályban, fiataljaik többsége épphogy csak ismerkedni kezdett a felnőtt futball harciasságával, modorával, s ez egyelőre eredményeiken is megmutatkozik – nagyon felemás képet rajzolva tanyáznak a tabella 11. fokán. Nálunk kicsit más a helyzet: jó ideje szervesen klubunk koncepcióját képezi a második csapat, így, noha nekünk is nagyon fiatal alakulatunk van, ifjoncaink már kiválóan ismerik ennek az osztálynak a stílusát. Nem kérdés, csakis az újabb siker reményében vonulhatunk ki Kovácstelep gyepszőnyegére: ha megőrizzük azt a szemet gyönyörködtető játékunkat, amelyet a Siklós FC ellen nyújtottunk, baj nem érhet minket!

Október 17., vasárnap, 10.30: PEAC PMFC II.–Mozsgó Szentlőrinc II.

Hajrá, Lőrinc!

(Fotó: Laufer László)