A PMFC-től érkezik kölcsönbe a fiatal kapus, Nagy Szilveszter

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Megjárta a Puskás Akadémiát, a legutóbbi szezont pedig a Pécsi MFC-nél töltötte Nagy Szilveszter, aki az előttünk álló idényben kölcsönben nálunk fog szerepelni.

 

A Dombóvári Focisuliban kezdett futballozni, ahonnan a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiára vezetett az útja. A 2019/2020-as szezont már a Puskás Akadémia U17-es csapatánál töltötte Nagy Szilveszter, majd a következő két idényben az U19-es együttes mellett az NB III-ban szereplő második csapatnál is számítottak rá – utóbbiban szinte végig a kispadon foglalt helyet. Az előző bajnoki évadot a PMFC játékosaként élte meg, ahol 19 alkalommal nevezték a keretbe, de Helesfay Donát mögött/mellett egyszer sem kerülhetett a pályára.

– Épp ezért nagyon örülök a mostani lehetőségnek! – mondta a mindössze 19 éves Nagy Szilveszter. – A további fejlődésem szempontjából nagyon fontos lenne, hogy védjek, meccsrutint szerezzek, bízom benne, hogy Szentlőrincen megkapom az esélyt a bizonyításra. Szeretném magam megmutatni a felnőtt mezőnyben, és persze nagyon remélem, hogy a csapat eléri a célját, feljut az NB II-be, amihez jó teljesítménnyel, minél több kapott gól nélküli meccsel akarok hozzájárulni.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Szilveszter, a kapott gól nélküli meccseknek pedig természetesen mi is nagyon örülnénk!