A PVSK-t fogadjuk szombaton

Folytatja menetelését B csapatunk a hétvégén megrendezésre kerülő Megyei I. osztály 6. fordulójában. Izgalmas mérkőzésre van kilátás Mozsgón!

 

A tavalyi szezonban nem volt kecsegtető mérlegünk a PVSK ellen (egy döntetlen, egy vereség), s most, már az idei bajnokság elején esély adódik fiataljaink előtt, hogy revansot vegyenek.  

Ellenfelünknél sok változás történt a nyáron, keretük is alaposan megfiatalodott, s edzőt is váltottak – Tóth Máté vállalta a csapat felkészítését, aki korábban a Szászvárt és a KBSK-t is trenírozta már ebben az osztályban. A fekete-fehérek egész meggyőző szériát produkáltak a bajnokság nyitánya óta, leszámítva előző fordulós sima vereségüket a bajnokaspiráns Pécsvárad ellen, magabiztos sikereket arattak, 3-0-ára verték a Bodát, 3-1-re a Szederkényt és 4-0-ra a Kétújfalut – jól mutatja stabilitásukat, hogy két találkozó alkalmával gólt sem kaptak. 

Számunkra nincs új a nap alatt, ezen a találkozón is két igazán pozitív célunk lehet. Az egyik, hogy kiváló, támadó szellemű játékot produkálva remek élményt nyújtsunk kilátogató szurkolóinknak; a másik pedig, hogy a bajnokság ezen szakaszában, négy mérkőzéssel a hátunk mögött már sokkal jobb helyzetkihasználást produkálva győzni tudjunk egy olyan ellenféllel szemben, amely erősnek számít ebben az osztályban. 

Ezúttal szombaton lépünk pályára Mozsgón, 16:00-as kezdéssel! 

Hajrá, Lőrinc!