A sereghajtónál vendégeskedünk

Vasárnap mi kaptunk (hatalmas) pofont, reméljük, hogy ma mi adunk: kora délután (13.30) a DEAC otthonában lép pályára csapatunk, amelynek győznie kell a sereghajtónál.

 

 

A legutóbbi keleti turné nagyon jól sikerült csapatunk számára, hiszen simán, 3-0-ra győztünk Békéscsabán. Ezt követően vasárnap jött egy csúnya saller a Csákvártól, amitől még most is cseng a fülünk – ugyanakkor mindenki abban bízik, hogy erre a vereségre egy DEAC elleni siker lesz a gyógyír.

Leendő ellenfelünk nagyon rossz passzban van, legutóbbi hét (!) bajnokiját elveszítette, nem csoda, hogy a tabella utolsó helyén szerénykedik. Persze nyilván a debreceniek is úgy vannak ezzel a meccsel, hogy most vagy soha: ha minket, az újoncot nem tudják megverni, akkor senkit. Oda is kell figyelni, az biztos, mert a DEAC otthonában elvérzett az ETO FC Győr és a Nyíregyháza is.

Csapatunk már tegnap elutazott Debrecenbe, hogy frissen, kipihenten léphessen pályára. Felesleges ragozni, pokolian fontos meccs előtt állunk: ha nyerünk, nem szakadunk le a középmezőny aljától. Ha nem nyerünk… – akkor baj van.

Mindent bele, fiúk!

Hajrá, Szentlőrinc!

A 15. forduló programja: DEAC–Szentlőrinc, Soroksár–Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Dorog–Gyirmót FC Győr, ETO FC Győr–Siófok, PMFC–Vasas, Kaposvár–Ajka, Csákvár–Szombathelyi Haladás, Békéscsaba–Budaörs, Kazincbarcika–DVSC, Nyíregyháza–Szolnok.