A szezon meglepetéscsapatát kell idegenben két vállra fektetnünk!

Immár új vezetőedzővel, Domján Attilával várja NB II-es csapatunk a soron következő bajnokit: vasárnap a Mosonmagyaróvár vendégei leszünk. Újabb rivális, újabb remény – nagy szükségünk lenne a három pontra!

 

Sűrű, mozgalmas hete volt NB II-es labdarúgócsapatunknak, hiszen a Budafoktól hazai pályán elszenvedett 2-1-es vereséget edzőváltás követte. A tavaly nyáron érkezett Jeremiás Gergőtől közös megegyezéssel elbúcsúztunk, a helyére pedig jött Domján Attila, aki legutóbb a szintén másodosztályú Siófokot irányította.

Nagyon bízunk benne, hogy az új szakember érkezése ad akkora lökést, ad annyi új impulzust a csapatunknak, amely kimozdítja a holtpontról, s ennek eredményeképpen már vasárnap délután sikeresek leszünk. Nagy szükségünk lenne a három pontra, főleg egy olyan ellenféllel szemben, amely a riválisunknak számít: a Mosonmagyaróvár is a bentmaradásért harcol, s jelen pillanatban jobban áll, mint mi, hiszen három ponttal „beljebb van”, 29 ponttal a 15. helyen áll. Nagyon örülnénk neki, ha a meccs végére utolérnénk a leendő házigazdát!

Erre természetesen megvan minden esélyünk, a Mosonmagyaróvár ugyanis nem verhetetlen csapat. A legutóbbi két bajnokiját elveszítette, igaz, az MTK-tól idegenben (1-0) és a Gyirmóttól otthon (1-2) elszenvedett vereségekért nem kell szégyenkeznie, ráadásul előtte 2-0-ra győzött Kazincbarcikán. Az őszi egymás elleni meccsünkön sajnos nem tudtunk nyerni vendégeink ellen, 1-1-re végeztünk.

– A fiúk nagyon jól beleálltak a munkába, egy rossz szavam nem lehet, mindenki nagyon becsületesen dolgozott az utóbbi napokban – fogalmazott vezetőedzőnk, Domján Attila. – Természetesen nem szeretném berúgni az ajtót, nem szeretném felforgatni a csapatot, szép fokozatosan fogom megvalósítani azokat a változtatásokat, amelyekre véleményem szerint szükség van. Az biztos, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, a Mosonmagyaróvár ugyanis a szezon meglepetéscsapata, amelyet az idény elején mindenki tuti kiesőnek tartott, ehhez képest most is bentmaradást érő pozícióban van. Szervezett csapat, amely képes 1-0-ra nyerni meccseket, ami nagy fegyvertény ebben a mezőnyben. Nagyon szervezetten, fegyelmezetten kell játszanunk vasárnap, az a célunk, hogy játékban felülmúljuk az ellenfelünket, ha ezt megvalósítjuk, lesz esélyünk a győzelemre!

 

A 26. forduló programja: Mosonmagyaróvár–Szentlőrinc (március 5., vasárnap, 14.00), HR-Rent Kozármisleny–MTK, Csákvár–Kazincbarcika, Nyíregyháza–PMFC, ETO FC Győr–Ajka, Szombathelyi Haladás–Tiszakécske, Siófok–Soroksár, Budafok–Dorog, Békéscsaba–Szeged-Csanád Grosics Akadémia, DVTK–Gyirmót FC Győr.