A szlovák topcsapat, a DAC szerződtette Vidnyánszky Mátyást!

Mindössze fél évet töltött NB II-es csapatunknál Vidnyánszky Mátyás: a 17 éves támadót leigazolta a szlovák élvonal egyik topcsapata, a dunaszerdahelyi DAC!

 

A tehetséges játékos tavaly nyáron érkezett hozzánk a Győri ETO-tól, s az elmúlt hónapokban bizonyította, hogy sok van benne, értékes futballista. Bár még csak 16 éves volt, többször is pályára léphetett NB II-es felnőtt csapatunkban: 19 mérkőzésen (18 bajnokin és 1 Magyar Kupa-meccsen) szerepelt, a bajnokságban két nagyon fontos gólt szerzett.

A fiatal futballistára felfigyelt a szlovák élvonal egyik topcsapata, a dunaszerdahelyi DAC, amely leigazolta Vidnyánszky Mátyást ­– két és fél éves szerződést kötöttek vele. A klubunknál zajló jó szakmai munka elismerése, hogy játékosaink iránt egyre nagyobb a kereslet, Vidnyánszky már a harmadik olyan labdarúgó, akit a jelenlegi szezonban egy másik egyesület kinézett magának: Szabó Máté az NB II-ben dobogós PMFC-ben folytatta, a kölcsönben nálunk szerepelt Németh Erik pedig a Soroksárhoz igazolt.

Klubunk immár a harmadik szezonját tölti a másodosztályban, s továbbra is töretlenül követi azt a filozófiát, miszerint bátran ad játéklehetőséget fiatal futballistáknak, valamint olyan játékstílust szorgalmaz, amely a leginkább segíti az egyének kibontakozását.