Ajkára utazunk a MOL Magyar Kupában

A hétvégén nem bajnokit, hanem kupameccset vív majd felnőtt csapatunk: szombaton délután (17.00) az FC Ajka vendégei leszünk a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában. Jeremiás Gergő alakulata szeretné megszerezni a továbbjutást a következő körbe.

 

A Kozármisleny ellen aratott győzelemnek köszönhetően remélhetőleg lendületbe jött felnőtt csapatunk, bízunk benne, hogy elkaptuk a fonalat, amit most hétvégén nem a bajnokságban, hanem a Magyar Kupában bizonyíthatunk. Szombaton egy szintén NB II-es együttes, az Ajka vendégei leszünk – biztos, hogy nagy csata vár ránk!

– Kemény dió lesz az Ajka, ebben biztosak vagyunk, hiszen egy stabil NB II-es csapatról van szó – fogalmazott vezetőedzőnk, Jeremiás Gergő. – Ugyanúgy kielemeztük ellenfelünket, ugyanúgy felkészültünk, mintha bajnokiról lenne szó, és természetesen nem lehet más a célunk, mint a továbbjutás kiharcolása. Ezen a mérkőzésen szeretnénk azokat a futballistákat is bevonni a csapatjátékba, akik eddig esetleg kevesebb lehetőséget kaptak, most meg akarjuk adni nekik a bizalmat.

Miután a bajnokság csak október 2-án folytatódik, nagyon fontos napok, hetek előtt állunk. A szünet alatt ugyanis van lehetőség arra, hogy csiszoljunk a játékunkon, hogy előrébb lépjünk, s kijavítsuk a hibákat.

– Nagyon fontos időszak ez az életünkben, mert szeretnénk egy lépcsőfokkal feljebb lépni. A jövő héten sok munka, sok edzés vár a játékosokra, bízunk benne, hogy ennek a gyümölcsét a későbbiekben le fogjuk aratni!

 

MOL Magyar Kupa, 3. forduló: Ajka–Szentlőrinc (szeptember 17., szombat, 17.00)