Alul maradtunk a Bóly ellen

2-0-ás vereséget szenvedett második számú együttesünk a Bólyi SE otthonában.

  

 Második csapatunk a Bóly otthonában lépett pályára vasárnap 16 óra 30 perckor. Csapatunk jól kezdte a mérkőzést, azonban a 14. percben egy hibának köszönhetően Cikora Attia megszerezte a vezetést a bólyi csapatnak. A találat után a Bóly próbálta tartani az eredményt és a félidőig nem is történt változás. A második játékrészre Lóth József három új játékost cserélt be a gólszerzés reményében de sajnos nem született meg az egyenlítő találat. Végül a 89. percben egy kontra után Szabó Zsolt megszerezte a bólyiak második gólját és ezzel beállította a 2-0-ás végeredményt.

A találkozó után Lóth József azt mondta, hogy teljesen megérdemelt volt a hazaiak sikere.

- Jól kezdtük a találkozót, uraltuk a játékot és helyzeteket is kialakítottunk, aztán egy buta hibából a hazaiak megszerezték a vezetést, onnantól kezdve pedig teljesen más mérkőzés kezdődött. A Bóly a gól után a kontrákra fektette a hangsúlyt, foggal-körömmel igyekeztek megtartani az 1-0-ás eredményt. A meccs végén pont egy kontrából sikerült lezárniuk a mérkőzést és azt kell mondanom, hogy teljes mértékben megérdemelt a győzelmük.

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 4. forduló:
Bólyi SE - Szentlőrinc SE II. 2-0 (1-0) 

Szentlőrinc SE II.: Vekkeli - Sarfenstein (Jung, 63.), Varga, Nenezic, Bálint - Tóth O., Forró - Mozsgai (Meglicser, 46.), Slavonics (Szolga, 46.), Tóth M. Zs. (Pretzl, 46.) - Kondor
Gólok: 1-0 Cikora (14.), 2-0 Szabó (89.)