Augusztus 1-jétől indul a bérletárusítás!

Szombaton kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga új szezonja, csapatunk pedig a Gyirmót FC Győrnél fog vendégeskedni. A következő fordulóban azonban egy igazán különleges találkozóval nyitja meg a kapuit a Szentlőrinc SE Sporttelep.

 

Nagy örömmel tölt el bennünket az a tudat, hogy ismét nagy az érdeklődés az éves bérletvásárlással kapcsolatban. Ezúton is szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat, hogy 2022. augusztus 1-jétől, pontosabban jövő hét hétfőtől megvásárolhatóak lesznek a bérletek a Szentlőrinc harmadik szezonjára a Merkantil Bank Ligában. A bérletek a Szentlőrinc hazai bajnoki mérkőzéseire, valamint a hazai rendezésű MOL Magyar Kupa találkozóira lesznek érvényesek. Ráadásul egy igazán impozáns összecsapással kezdjük meg a hazai mérkőzések sorozatát, hiszen 2022. augusztus 7-én, 17:30-kor a nagymúltú MTK Budapest látogat városunkba! 

A bérletárusítás pontos helyszíne a Szentlőrinc SE Sporttelep lesz (7940 Szentlőrinc, Eszterházy út), szurkolóink pedig minden hétköznap 16:00-tól 20:00-ig megtalálhatnak bennünket a klubház irodájában. Az idei évben is kizárólag készpénzes fizetésre lesz lehetőség! Felmerülendő kérdés esetén bátran küldjenek nekünk levelet, írjanak a közösségi média felületeinken vagy hívjanak bennünket a lentebb megtalálható telefonszámon keresztül.

További információk a bérletvásárlással kapcsolatban:
Mobil: +3630/998-1116 (Kovácsevics Dusán - operatív vezető)
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: facebook.com/szentlorincse
Instagram: instagram.com/szentlorincse

Bérletáraink a 2022/2023-as szezonra:

Éves bérlet:
Ár: 15.000 Ft
Érvényes a Szentlőrinc összes hazai NB II-es bajnoki és MOL Magyar Kupa mérkőzésére a 2022/2023-as szezonban a Március 15. tér felőli kapun történő belépésre a hazai szektorba.

Jegyáraink a 2022/2023-as szezonra:

Felnőtt belépőjegy:
Ár: 1.500 Ft
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Március 15. tér felőli kapun történő belépésre a hazai szektorba.

Diák belépőjegy:
Ár: 1.000 Ft
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Március 15. tér felőli kapun történő belépésre a hazai szektorba.

Közreműködői jegy (14 éves kor alatt):
Ár: Ingyenes
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Március 15. tér felőli kapun történő belépésre a hazai szektorba.

Vendég belépőjegy:
Ár: 1500 Forint
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Szentlőrinci Rendőrőrs felőli kapun történő belépésre a vendég szektorba.

Sok szeretettel várjuk Önöket az idei szezonban is! Hajrá Lőrinc!