Az éllovassal csapunk össze!

A vasárnapi, győri bajnoki után szerdán újabb mérkőzés vár ránk: a negyedik fordulóban a tabella élén álló Nyíregyházát fogadjuk Kaposváron.

 

Kemény napok előtt áll NB II-es csapatunk, hiszen sorban jönnek a meccsek: vasárnap Győrben vendégszerepeltünk (és értünk el egy értékes döntetlent), szerdán a Nyíregyházát fogadjuk, majd vasárnap Békéscsabára látogatunk. Néhány száz kilométert beleteszünk most a buszunkba…

De egyelőre koncentráljunk csak az előttünk álló feladatra! Szerda délután erős ellenféllel csapunk össze, hiszen azt a Nyíregyházát fogadjuk, amely némi meglepetésre a tabella élén áll két győzelemmel és egy döntetlennel. A Pacaj Szergej által irányított Spartacus az első fordulóban a Dorogot 3-2-re verte otthon, majd 4-1-re nyert Tiszakécskén, hogy aztán a legutóbbi körben ikszeljen (0-0) a Haladással.

Bízunk benne, hogy szerda estére megszakad a veretlenségi sorozatuk!

Persze rögtön tegyük hozzá, hogy három forduló elteltével a Szentlőrinc is veretlen, csak egyelőre még várat magára az első győzelem: három döntetlenünk van. Jó lenne, ha megszületne az első siker is!

– Maradjunk továbbra is a földön, maradjunk szervezettek, akaratosak, motiváltak! Ha ezek továbbra is megvannak, emellett van hitünk és keményen dolgozunk, jönni fog a győzelem is! – fogalmazott csapatunk vezetőedzője, Marián Sluka. – A Nyíregyháza szerintem erősödött a nyári szünetben, NB I-et is megjárt játékosokat igazoltak, masszív, jó csapat, nem véletlenül tart már hét pontnál. Nekünk a támadójátékunkban mindenképpen javulnunk kell, sokkal többet várok! Mindent meg kell tennünk szerdán a győzelemért!

A 4. forduló programja (augusztus 18.): Szentlőrinc–Nyíregyháza (Kaposvár, 17.30), PMFC–Soroksár, Budaörs–ETO FC Győr, Dorog–Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Vasas–Budafok, Csákvár–Siófok, DVTK–Kecskemét, Ajka–Szolnok, Szombathelyi Haladás–Békéscsaba, Tiszakécske–III. Ker. TVE.

Hajrá, fiúk, legyen meg az első győzelmünk!