Az első győzelmünkre hajtunk majd Sellyén

A hétvégén ismét idegenben lép pályára B csapatunk, a Mozsgó-Szentlőrinc II., amely ezúttal a Sellye vendége lesz. Itt az újabb lehetőség arra, hogy megszerezzük első győzelmünket!

 

Vasárnap 17 órás kezdettel szalad ki újra a gyepre a Mozsgó-Szentlőrinc II., amely számára eddig sajnos nem termett babér a Baranya megyei I. osztályban. Az első két fordulóban két erős csapattal találkoztunk, a Pécsváraddal és a PEAC-cal, így talán nem volt akkora meglepetés, hogy egyik meccsen sem szereztünk pontot. Játékban egyik ellenfelünk sem tudott fölénk kerekedni, ami örömteli, ám az eredményességünkön feltétlenül javítanunk kell.

Sellyén nagyon masszív ellenfélre számíthatunk: a sárga-kékek nem csak új vezetőedzővel vágtak neki az idei szezonnak, de keretük is mélyült több poszton. A leendő házigazdák eddig egy bajnokit játszottak, az első fordulóban hazai pályán 2-1-re legyőzték a Kétújfalut. Bízunk benne, hogy vasárnap este nekünk is meglesz az első győzelmünk, amihez nincs másra szükség, mint hogy mindenki a tudása legjavát nyújtsa, és persze jól kell majd sáfárkodnunk az előttünk adódó gólszerzési lehetőségekkel.

Hajrá, Lőrinc!

(Fotó: www.magyarfutball.hu)