Az élvonalba igyekvő Nyíregyházától érkezett támadó!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

A Merkantil Bank Ligában bajnokesélyes Nyíregyháza Spartacus FC-től szerződtetett fiatal, tehetséges támadó középpályást, szélsőt első számú együttesünk Pataki Bence személyében, aki a tavaszi szezonra piros-feketébe öltözik.

 

Nyíregyházán járta végig a lépcsőfokokat Pataki Bence, aki itt kezdett el futballozni, játszott a korosztályos együttesekben, majd a Szpari második csapatában, amely a megyei I. osztályban szerepelt, bemutatkozott a felnőtt mezőnyben. A tehetségére hamar felfigyeltek: bár még csak 20 éves, már a 2020/2021-es szezonban kapott lehetőséget az NB II-es gárdában, amelyben az előző bajnoki évadban összesen 32-szer lépett pályára, továbbá a két osztályozó mérkőzésen is számítottak rá. Az ősszel kevesebb játéklehetőséghez jutott, így a Nyíregyháza Spartacus FC vezetőivel közösen a váltás mellett döntöttek – még ha csak ideiglenesen is.

– A további fejlődésem miatt nagyon örülök a szentlőrinci lehetőségnek, mert szeretnék minél több időt a pályán tölteni – fogalmazott a gyors, technikás, jól egy-egyező játékos hírében álló Pataki Bence. – Nagyon jó társaságba kerültem, ezt már most érzem, gyorsan befogadtak a srácok. Bízom benne, hogy jó játékkal, gólokkal és gólpasszokkal tudom segíteni az NB II-be igyekvő új csapatomat, amely, nagyon remélem, eléri a célját!

A Nyíregyháza Spartacus FC vezetőségének ezúton is köszönjük a pozitív, segítőkész hozzáállását az átigazolást illetően!

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Bence!