Az MTK Budapest fiataljaival erősítettünk

Négy fiatal labdarúgó érkezik kölcsönbe NB II-es csapatunkhoz a OTP Bank Ligába frissen feljutó MTK Budapesttől.

 


Törőcsik Péter (19), Kapronczai Gergely (19), Nagy Barnabás (19) és Lehoczky Roland (18) a 2020/2021-es szezonban szentlőrinci színekben fognak futballozni. Nagy Barnabás és Kapronczai Gergely már az előző évadban is bizonyíthatott a felnőttek között, hiszen előbbi a Merkantil Bank Ligában szereplő FC Ajkánál játszott, utóbbi pedig a III. Kerületi TVE-nél szerepelt. Törőcsik Péternek és Lehoczky Rolandnak ez lesz az első felnőtt szezonja pályafutásukban. Nagy Barnabás a védelem bal szélén bevethető, amíg a Törőcsik-Kapronczai-Lehoczky hármas a támadó szekcióban fogják tudni segíteni csapatunkat.

A vezetőség és a szakmai stáb nagyszerűen felvázolta a következő szezonra kitűzött célokat és azt, hogy miképpen kívánják elérni ezeket, engem ez fogott meg legjobban - nyilatkozta Nagy Barnabás. - A realitást nézve nem a feljutásért fogunk küzdeni, de szeretnénk egy meglepetés csapat lenni, és minden adott ahhoz, hogy ezt megvalósítsuk. Minél több meccsen a pályán akarok lenni annak érdekében, hogy segítsem a csapatot a közös célok elérésében.

- Erre a szezonra a következő állomásom kiválasztásánál a legfontosabb szempont a kihívás keresése volt, és ezt Szentlőrincen megtaláltam - mondta Kapronczai Gergely. - Szeretném a másodosztályban a lehető legtöbbet kihozni magamból és bebizonyítani, hogy érdemes bizalmat szavazni számomra. A szezonban a csapattól azt várom, hogy kihozzuk magunkból a maximumot a mihamarabbi biztos bentmaradás érdekében, hiszen ehhez a klub minden feltételt biztosít.

 

A menedzserem és a Szentlőrinc sportszakmai igazgatója, Fekete Tivadar vették fel a kapcsolatot egymással és végül az ő személye miatt döntöttünk úgy, hogy itt folytatom a pályafutásom - foglalta össze Törőcsik Péter. - Elsősorban a játéklehetőség miatt jöttem a Szentlőrinchez, hiszen fiatal vagyok és minél több időt szeretnék játszani! Már a legelső pillanattól fogva nagyon baráti volt a hangulat az öltözőben és a pályán is egyaránt, ez nagyon tetszett. Profi munka folyik itt, ami elengedhetetlen ebben az osztályban és úgy gondolom, hogy egy feljutó csapatnak elsősorban a bentmaradás az elsődleges cél, ami reális elvárás. Én azon leszek, hogy minél jobb teljesítménnyel a csapat segítségére legyek!

 

Azért választottam a Szentlőrincet, hogy rengeteget erősödhessek és fejlődhessek, bizonyítani akarom, hogy a felnőtt labdarúgásban is megállom a helyem - mondta Lehoczky Roland. - Az a célom, hogy a vezetőedző úgy érezze, hogy bízhat bennem és megadja a lehetőséget arra, hogy mindent megtehessek a csapat sikeréért. Az NB II újoncaként nem lesz egyszerű dolgunk, de mindent el fogunk követni azért, hogy meglepetést szerezzünk. A csapattól kiegyensúlyozott játékot várok, én pedig szeretnék mihamarabb alapemberré válni és jövőre a kölcsönszerződés lejárata után felkerülni az MTK Budapest első csapatához.