Az NB I-es ZTE-től érkezik hozzánk kölcsönbe Németh Erik

Fotó: Kovácsevics Dusán

Nagyon jó felépítésű, remek mentalitással megáldott fiatal játékost szerződtettünk: a védekező középpályásként is bevethető Németh Erik az OTP Bank Ligában szereplő Zalaegerszegi TE FC-től érkezik hozzánk kölcsönbe.

 

A mindössze 22 éves játékos szerződtetése már korábban, három évvel ezelőtt is felmerült, ám akkor nem sikerült őt Szentlőrincre csábítanunk. Most viszont örömmel mondott igent a megkeresésünkre a ZTE színeiben az NB I-ben is bemutatkozott Németh Erik, aki a legutóbbi szezonban a szlovén másodosztályban szereplő Lendvát erősítette.

– Az U19 után felmerült, hogy jöjjek Szentlőrincre, szimpatikus is volt, amit a sportigazgató, Fekete Tivadar felvázolt, de akkor még Zalaegerszegen tanultam és a családommal úgy döntöttünk, hogy maradok – mondta Németh Erik. – A legutóbbi szezonban a szlovén Lendvában játszottam, de vissza szerettem volna jönni Magyarországra, ezért nagyon örültem a szentlőrinciek megkeresésének. Éreztették velem, hogy komolyan számítanak rám, ami nagyon fontos volt számomra. A felvázolt célok, tervek is nagyon tetszettek, nem mellesleg csupa jót hallottam az itteni közegről, hangulatról, amiről aztán bebizonyosodott, hogy minden igaz, amit mesélnek! Pozitívak az emberek, mindenki segítőkész, ez tényleg egy igazi csapat. A szakmai munka kiváló, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a további fejlődésem szempontjából jó döntés, hogy Szentlőrincen folytatom a pályafutásom!

Klubunk sportigazgatója, Fekete Tivadar természetesen örül neki, hogy a már korábban kiszemelt játékos végre magára öltheti a Szentlőrinc szerelését.

– Az utóbbi egy-két évben bemutatkozhatott az NB I-ben, továbbá játszott a szlovén másodosztályban, mindez bizonyítja, hogy tehetséges, sokra hivatott játékos, aki biztosan a segítségünkre lesz. Nagyon jó felépítésű, remek mentalitású fiatalember – fogalmazott Fekete Tivadar!

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Erik!