Az ősz meglepetéscsapatához utazunk

Legutóbbi három mérkőzésünkön egyaránt győzelmet arattunk, szóval zsinórban a negyedik sikerünkre készülünk, amelynek megszerzéséhez a Szederkényi SE-t kell legyűrnünk idegenben! 

 

A szederkényiek nyara a keret átalakításával zajlott hiszen több távozó labdarúgójuk is volt, ennek ellenére a teljes mezőnyt meglepték. Jelenleg a tizenöt csapatból álló Baranya megyei I. osztály hatodik helyén állnak, azaz a tabella első felében helyezkednek el. Úgy fest, a nehézségek egy jó közösség formálódását serkentették náluk. Annál inkább, mert nagy bravúrt is fel tudnak mutatni: nemrég a második helyen lévő PTE PEAC-ot verték meg, akik ezt leszámítva nem kaptak ki azóta sem. 

Kemény mérkőzésre számíthatunk, amelyen mindvégig fokozott koncentrációra lesz szükségünk, hogy kontrolláljuk az eseményeket! Elmúlt két bajnokinkon szerkezetet váltottunk, amely úgy tűnik, jól jött a srácoknak, sokak egyéni teljesítménye feljavult, s csapatszinten is nagyobb a balansz! Előző meccsünkön, a Boda ellen nagy arányú, 6-1-es győzelmet arattunk, de abból a találkozóból is inkább azt érdemes leszűrnünk, miben fejlődhetnénk még! Ha csak a labdakihozatalaink egy árnyalatnyival bátrabbak és higgadtabbak lesznek, máris még több zavarba ejtően erős támadást vezethetünk majd a Szederkény ellen! És bizony, a cél ez lesz!

Vasárnap tehát 13:30-as kezdéssel Szederkényben lépünk pályára!

Hajrá, Lőrinc!

(Fotó: www.magyarfutball.hu)