Az Újpesttől érkezik hozzánk a tehetséges középpályás!

A tavaszi szezonban kölcsönben NB II-es csapatunknál szerepel majd az OTP Bank Ligában versenyző Újpest FC mindössze 19 éves középpályása, Ognjen Radosevic.

 

Újabb fiatal, tehetséges játékos érkezett hozzánk. A szabadkai születésű, mindössze 19 éves Ognjen Radosevicet az Újpest adta nekünk kölcsön a tavaszi szezonra. A lila fehérek első csapatánál már a 2020/2021-es szezonban nevezték NB I-es meccsre, de csak a kispadig jutott, a jelenleg zajló idényben pedig négyszer is ott volt a cserék között, ám pályára egyszer sem került. Az Újpest NB III-as együttesében viszont alapemberként számoltak vele, a 2022/2023-as idényben 16 meccsen volt kezdő, az előző évadban pedig 26-szor kezdőként, 7-szer csereként játszhatott.

– Abban a korban vagyok, amikor legfontosabbak a játékpercek, ezért választottam a Szentlőrincet, ahol elsősorban a fiatalokra helyezik a hangsúlyt, rendszerint megkapják a lehetőséget – mondta Ognjen Radosevic, aki eddig négy és fél évet töltött az Újpestnél. – Örülök neki, hogy bemutatkozhatom az NB II-ben, szeretnék jó teljesítményt nyújtani. Izgalmas és sikeres szezont várok, amely során biztos vagyok benne, hogy segíteni tudok a Szentlőrincnek jó támadó- és védőmunkámmal, gólokkal, gólpasszokkal. Szerintem nem lesz kérdéses, hogy elérjük-e a célt, a bentmaradást!

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Ognjen!