Az Újpesttől igazoltunk két tehetséges fiatalt

Nem térünk le a járt útról NB II-es felnőtt csapatunknál, továbbra is szívesen igazolunk tehetséges fiatal játékosokat: Török László és Nagy Zsombor egyaránt Újpestről érkezett hozzánk.

 

A 20 éves Török László az Újpest második csapatában mutatkozott be NB-s bajnokságban, a legutóbbi szezonban folyamatosan játszott a harmadosztályban. Tiszakécskén kezdett futballozni, majd hamar Kecskemétre került, ahol gyakorlatilag végigjárta az utánpótlást (közben rövid ideig megfordult az MTK-ban), aztán szerződtette a Mezőkövesd, ahol a megye I-ben már a felnőtt mezőnyben játszott, végül innen került Újpestre.

– Váratlanul jött ez a lehetőség számomra. Átgondoltam, hogy a karrierem szempontjából mi lenne a megfelelő lépés, és végül úgy döntöttem, hogy elfogadom a Szentlőrinc ajánlatát – fogalmazott Török László, aki a futball mellett a Testnevelési Egyetemen sport és rekreációszervezés szakon tanul tovább. –Úgy érzem, ez egy remek előrelépési lehetőség számomra, magasabb osztályban, az NB II-ben is megmutathatom magam. Ez az első profi szerződésem, úgyhogy ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget, akinek része volt abban, hogy idáig eljussak! A középpályán támadó és védekező szerepkörben is bevethetnek, nagyon bízom benne, hogy mielőbb stabil játékossá válok a Szentlőrincben. Szeretnék sok időt a pályán tölteni, igyekszem jó teljesítménnyel hozzájárulni a csapat sikereihez, valamint meg akarom hálálni a szakmai stábtól kapott bizalmat!

Szintén az Újpesttől érkezett, és ugyancsak 20 éves Nagy Zsombor, aki a következő szezonban már a mi csapatunkat erősíti. A belső védő posztján érzi magát otthon, de játszott már védekező középpályást is. Budaörsön kezdett futballozni, ahonnan a Hegyvidékhez került, megfordult a Vasasban, az MTK-ban, a Tabánban és a Kelen SC-ben is, mielőtt Újpestre került. A Kelen SC-ben mutatkozott be a felnőtt mezőnyben, az NB III-ban kapott lehetőséget, s ugyancsak a harmadosztályban futballozott a lila-fehéreknél is, ahol néhányszor az NB I-es felnőtt kerettel együtt edzhetett.

– Most már szerettem volna kipróbálni magam magasabb osztályban is, új kihívásra vágytam – mondta Nagy Zsombor, hozzátéve, hogy nagyon szeretett Újpesten futballozni. –Amikor eljöttem Szentlőrincre próbajátékra, meglepett, hogy nagyon szívélyesen fogadtak, barátságos volt a légkör, úgyhogy hamar szimpatikus lett a klub, a csapat. Úgy érzem, itt meg fogom kapni a lehetőséget arra, hogy a másodosztályban is bizonyítsak, csak élnem kell vele! Természetesen szeretnék minél több időt a pályán tölteni, és nagyon bízom benne, hogy a csapat eléri a célját, bentmarad az NB II-ben!

Sok sikert kívánunk mindkét új játékosunknak szentlőrinci színekben!