B csapatunk is megkezdi a szezont

Ma kora este, 17:30-kor hazai pályán (Szentlőrinc SE Sporttelepen) fogadjuk a Lovászhetényi FC-t.

 

 

  

Fiataljaink is nekivágnak a 2020/2021-es évadnak a Megyei I. osztályban. Horváth Zoltán csapata már nagyon várja, hogy bemutatkozhasson a lőrinci közönség előtt és a mai ellenfelünk eddig nem is igazán tudott borsot törni az orrunk alá, legalábbis Szentlőrincen: a 2018/2019-es kiírásban itthon 5-0-ás győzelmet arattunk, azonban Lovászhetényben 4-1-es vereséget szenvedett csapatunk. Tavaly egy kifejezetten izgalmas mérkőzés kerekedett ki a két együttes párharcából hiszen a Lovászhetény szerzett vezetést, majd fiataljaink 3 perc alatt fordítottak nem sokkal a mérkőzés vége előtt, de a vendégek a hosszabbítás felénél egyenlítettek, azonban az utolsó pillanatokban egy támadásra még volt időnk és Slavonics Bálint megszerezte együttesünknek a három pontot. Remélhetőleg a mai találkozón se lesz kevesebb izgalom és ponttal vagy pontokkal vonulhatnak be az öltözőbe labdarúgóink.

 

- A felkészülést július 20-án kezdtük meg a csapattal, szerencsére nagyon jó létszámmal tudtunk dolgozni. A hat edzőmérkőzésen (NB III-as és megyei csapatok ellen) felemás eredmények születtek, de a lényeg az volt számomra, hogy megismerhessem a fiatalokat, mind egyénileg és mind csapatszinten, illetve, hogy előkerüljenek azok a dolgok, amikben jók vagyunk és azok, amikben fejlődnünk kell – fogalmazott B csapatunk vezetőedzője, Horváth Zoltán. - Nagyon bízom benne, hogy mérkőzésről mérkőzésre fejlődni fogunk a szezonban és arra fogunk törekedni, hogy minden párharcból győztesen kerüljünk ki.

 

Hajrá Lőrinc!

 

Az 1. forduló programja:

Sport36 Komlói Bányász – Sellye VSK O és R 1-4, Szentlőrinc II. – Lovászhetényi FC, Pécsvárad SE R-Bus – Szederkényi SE, PVSK – Mohácsi TE 1888, Kétújfalu SE – Gyógyfürdő Harkány, Villány TC – Boda Öse, Thermal Spa Siklós FC – PTE PEAC