Bár ismét kikaptunk, a mutatott játékra lehet építeni!

Fotó: Sipos Bence/Kécskei Krónika

Nem sikerült pontot szereznünk a Tiszakécske otthonában, a 16. fordulóban megrendezett bajnokin 2-1-es vereséget szenvedtünk. Az eredménnyel természetesen nem lehetünk elégedettek, a mutatott játék azonban bizakodásra ad okot.

 

Egymás után elszenvedett két vereség után nagyon bíztunk benne, hogy Tiszakécskén megszakad a rossz sorozatunk, és ponttal, pontokkal térünk haza. Sajnos nem sikerült, elsősorban azért nem, mert az első félidőben kétszer is hibáztunk a saját kapunk előtt, amit mindkétszer góllal büntettek a hazaiak.

A szünetben tehát kétgólos hátrányban voltunk, de ez abszolút nem szegte kedvét csapatunknak! A folytatásban nagy energiákat mozgósítottunk annak érdekében, hogy ne üres kézzel kelljen hazautaznunk. Jól játszottunk, s már a félidő elején közel álltunk a szépítéshez, ám Grumics lövését bravúrral védte Antal Botond. A mérkőzés hajrájához érkezve aztán László Dávid szép szabadrúgásgóljával egyre csökkentettük a különbséget, de ez a találat már túl későn érkezett, sajnos egyenlíteni már nem tudtunk.

Csapatunk a 17. fordulóban, november 13-án, vasárnap (13.00) az Ajkát fogadja.

 

MERKANTIL BANK LIGA, 16. FORDULÓ:

Tiszakécskei LC - Szentlőrinc 2-1 (2-0)

Tiszakécske: Antal B. – Balázs B., Végső, Csáki, Farkas N. – Gyurján (Winkler, 62.), Kiss N., Erdei – Zamostny (Vólent, 85.) – Balajti (Farkas A., 62.), Horváth Z. (Pongrácz, 74.). Vezetőedző: Klausz László

Szentlőrinc: Bese – Lénárt (Farkas M., 65.), Keresztes (Kiss-Szemán, 75.), Nagy Zs., Havas – Németh E., Török (Vidnyánszky M., 65.) – Szabó M., Daróczi (Rétyi, 75.), László D. – Grumics (Mervó, 75.). Vezetőedző: Jeremiás Gergő

Gólszerzők: Csáki (25.), Horváth Z. (44.), ill. László D. (85.)

 

A 16. forduló eredményei: Nyíregyháza–HR-Rent Kozármisleny 2-0, PMFC–Gyirmót FC Győr 1-1, ETO FC Győr–Mosonmagyaróvár 0-1, Kazincbarcika–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-2, Szombathelyi Haladás–Budafok 1-1, Ajka–MTK 2-3, Csákvár–DVTK 0-3, Soroksár–Dorog 2-1, Siófok–Békéscsaba 2-2.