Baranyai rangadóval folytatjuk: a Kozármisleny vendégei leszünk!

Várhatóan jó hangulatú, érdekes bajnoki vár NB II-es csapatunkra vasárnap, hiszen baranyai rangadón lépünk pályára, a HR-Rent Kozármisleny vendégei leszünk.

 

A legutóbbi három fordulóban egyszer sem maradtunk pont nélkül, ami örömteli, ugyanakkor bosszantó, hogy egyszer sem nyertünk, s két hazai meccsünk is döntetlennel végződött. Múlt hét vasárnap a Mosonmagyaróvár ellen végeztünk 1-1-re: játékosaink nagyot dolgoztak azért, hogy ledolgozzák az első félidőben összeszedett egygólos hátrányt.

– Természetesen sajnáltuk, hogy nem sikerült három pontot szereznünk. Ugyanakkor abból szeretnénk építkezni, amit a pályán láttunk: domináltunk, próbáltunk helyzeteket kialakítani, és igyekeztünk mindent megtenni a győzelemért – fogalmazott vezetőedzőnk, Jeremiás Gergő.

Most vasárnap ismét egy újonccal találkozunk, ezúttal a HR-Rent Kozármislennyel csapunk össze. Nem kérdés, jó hangulatú bajnokira van kilátás, hiszen megyei rangadóról van szó, amelyre biztosan sok szurkoló lesz majd kíváncsi, a pályán pedig a játékosoknak kötelező lesz beleadni apait-anyait. Leendő ellenfelünk hét fordulót követően négy ponttal a 18. pozíciót foglalja el a tabellán: mind a négy pontját hazai környezetben szerezte, 3-1-re legyőzte a Tiszakécskét, a PMFC-vel szemben pedig 0-0-ra végzett, ugyanakkor legutóbbi három meccsét elveszítette. A mislenyiek a napokban edzőt váltottak, a távozó Tóth László helyére Szekeres Zoltán érkezett.

– Rangadót játszunk vasárnap, amelyen jó meccsre, jó hangulatra számítok, és amelyen természetesen szentlőrinci győzelmet várok! – mondta Jeremiás Gergő. – A felkészülésünket nem könnyítette meg, hogy a mislenyiek edzőt váltottak, így nem tehettünk mást, ezúttal megpróbáltunk a héten még többet foglalkozni magunkkal, hogy ennek köszönhetően még stabilabb legyen a játékunk. Nagyon jól és nagyon sokat dolgoztak a fiúk az elmúlt napokban, bízom benne, hogy ennek meglesz az eredménye!

A két csapat az utóbbi években többször is találkozott egymással az NB III-ban. Összesen 17 mérkőzést vívtunk a mislenyiekkel, amelyeken felénk billen a mérleg nyelve, hiszen nyolcszor győztünk öt döntetlen és négy vereség mellett, a gólkülönbség 27-11.

Itt a lehetőség tovább javítani az egymás elleni mérleget!

A 8. forduló programja: HR-Rent Kozármisleny–Szentlőrinc (szeptember 11., vasárnap, 17.00), ETO FC Győr–PMFC, Soroksár–Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Nyíregyháza–Kazincbarcika, Csákvár–Gyirmót, Mosonmagyaróvár–Dorog, Budafok–Békéscsaba, Siófok–Tiszakécske, Szombathelyi Haladás–Ajka, DVTK–MTK.