Borvidéki vendégszereplés vár fiataljainkra

Fotó: www.magyarfutball.hu

Ma délután 17:00-kor újabb idegenbeli összecsapás vár a Szentlőrinc II-re az Autocity Volkswagen Megyei I. osztály 1. fordulójában, hiszen a kék-fehér Villány TC fogadja fiataljainkat. Férfias küzdelemre lesz szükség a pontszerzésért.

 

Nem kezdte jól az idei szezont a Villány együttese hiszen két fordulót követően csupán egy pont szerepel a nevük mellett: az első játéknapon (a 2022/2023-as évad a 2. fordulóval indult) a PTE PEAC II. otthonában hullajtottak pontokat Kósa Zoltán tanítványai, pedig három góllal is vezettek, végül azonban pontosztozkodásra került sor. Az elmúlt hétvégén pedig a Bóly lepte meg a borvidéki csapatot, hiszen elcsenték a három pontot elölük.

- A legfontosabb feladat az volt, hogy ideális állapotba hozzuk a játékosokat a hétvége után, mivel az előző szombati Mohács elleni bajnokit követően a csapatunkból öt-hat fiatal vasárnap is pályára lépett a U19-es kiírásban! Férfias küzdelemre lesz szükségünk Villányban, ismerjük a hazaiak játékfelfogását. Úgy gondolom, hogy fizikálisan és taktikailag is felkészültünk a találkozóra. Nagyon várjuk az újabb erőpróbát! – fogalmazott Szolga Gorán.

 

A 1. forduló programja: Villány-Szentlőrinc II. (2022.09.07, szerda, 17:00), Komló-PVSK, Kétújfalu-Sellye, Pécsvárad-Siklós, Mohács-Lovászhetény, Nagykozár-Bóly.