Csörgő Raul bízik benne, hogy nálunk meg tudja mutatni, mire képes!

Fotó: Kovácsevics Dusán

Klubunk filozófiájának megfelelően újabb fiatal játékossal bővült felnőtt csapatunk kerete, a mindössze 19 éves Csörgő Raul a Nyíregyházától érkezett hozzánk. Reméljük, hogy Szentlőrincen kihozza magából a benne rejlő potenciált!

 

Az előző szezonban a Nyíregyháza játékosa volt, tavasszal azonban kölcsönben a Szolnok színeiben lépett pályára Csörgő Raul. Bár még csak 19 éves, a 2021/2022-es idényben 28-szor játszhatott az NB II-ben, 11-szer kezdőként, 15-ször csereként számítottak rá. Nem kérdés, azért érkezett Szentlőrincre, mert többre vágyik ennél a szerepnél.

– Nagyon örültem annak, amikor meghallottam, hogy érdeklődik irántam a Szentlőrinc – mondta a szélső támadó. – Tisztában vagyok vele, hogy ennél a klubnál valóban megkapják a lehetőséget a fiatalok, Fekete Tivadar sportigazgató személye garancia erre. Természetesen azért érkeztem, hogy a szezon során minél több időt a pályán legyek, hogy fejlődjek, és hogy meg tudjam mutatni magam! Bízom benne, hogy gólokkal, gólpasszokkal tudom majd segíteni a Szentlőrincet, amellyel elérjük a célunkat, bentmaradunk a második vonalban. Az egyéni célom hosszabb távon az, hogy az első osztályban futballozzak, ahhoz, hogy ez megvalósuljon, az előttünk álló szezonban is remek teljesítményt kell nyújtanom.

Az utóbbi néhány évben több fiatal, tehetséges játékosnál is bebizonyosodott, hogy jó utat választottak, amikor Szentlőrincre igazoltak. Fekete Tivadar bízik benne, hogy Csörgő Raul is élni tud majd a lehetőséggel.

– Rault jó ideje szemmel tartottam, követtem a pályafutását. Úgy gondolom, eddig nem volt meg vele szemben az a fajta türelem, bizalom, ami ahhoz szükséges, hogy kiforrja magát, és a tudásának, képességeinek megfelelő teljesítményt nyújtsa. Nagy munkabírású játékos, aki kiváló fizikai paraméterekkel bír, dinamikus, energikus, emellett nagyon jó személyiségjegyekkel van megáldva, ami a pályán és azon kívül is érződik. Remélem, csapatunknál megmutatja, hogy mekkora potenciál rejlik benne! – fogalmazott Fekete Tivadar.

Rajtad a sor, Raul! Nagy szeretettel üdvözlünk Szentlőrincen!