Debrecenből érkezik az új vezetőedzőnk: Jeremiás Gergő irányítja NB II-es csapatunkat!

Fotó: Kovácsevics Dusán

Ambiciózus, fiatal, ugyanakkor már az NB I-es légkörbe is belekóstolt vezetőedzője lesz csapatunknak: Jeremiás Gergő számára nagyon szimpatikusak voltak klubunk céljai, jövőképe.

 

Végre újabb mondat végére került pont NB II-es felnőtt csapatunkat illetően: megvan az új vezetőedzőnk a 2022/2023-as szezonra! Ezúttal Debrecenből szerződtettünk egy fiatal, mindössze 37 éves szakembert, Jeremiás Gergőt, aki az utóbbi két idényben a DVSC élvonalbeli együttesénél dolgozott asszisztens edzőként, két meccs erejéig pedig vezetőedzőként is irányította a Lokit.

– Már a megkeresés első pillanatától kezdve szimpatikus volt mindaz, amit Fekete Tivadar, a Szentlőrinc sportszakmai igazgatója felvázolt nekem – fogalmazott Jeremiás Gergő. – Maximálisan azonosulni tudok azzal a felfogással, amit itt képviselnek, miszerint nagyrészt fiatal játékosoknak szavaznak bizalmat, akiket fejleszteni kell. Két évvel ezelőtt jártam már itt a Debrecennel, hiszen bajnokit játszottunk, tisztában vagyok vele, hogy hova kerülök. Bízom benne, hogy közös erővel elérjük a klub célját, bentmaradunk az NB II-ben, emellett pedig a játékosok egyénileg is fejlődnek a kezünk alatt.

Ahogy a korábbi években, úgy most is kellő alapossággal választottuk ki az új vezetőedzőt, hangsúlyozta sportszakmai igazgatónk, Fekete Tivadar. Olyan szakembert kerestünk, aki maximálisan azonosulni tud klubunk filozófiájával, a Szentlőrinc által képviselt értékrenddel.

– Olyan fiatal, ambiciózus edzőt szerettünk volna szerződtetni, aki meg akarja mutatni magát, aki a nap huszonnégy órájában a munkájával foglalkozik, ezzel kel, ezzel fekszik. Márpedig Gergő ilyen! – mondta Fekete Tivadar. – A Debrecennél rengeteg tapasztalatot szerzett az utóbbi években, amit nálunk kamatoztathat, nem mellesleg nagyon fiatalon megadatott neki, hogy ha rövid ideig is, de élvonalbeli csapatot irányíthasson, és ő ebben a szerepben is megállta a helyét. Nagyon profi gondolkodású szakember, aki több nyelven beszél. Úgy gondolom, az irányításával el tudjuk érni a célunkat, meg tudjuk őrizni az NB II-es tagságunkat, és a fiatal játékosaink is szintet léphetnek, tovább építhetik a karrierjüket!

Nagy szeretettel köszöntünk Szentlőrincen, Gergő!