Döntetlen a rajton

Nem sikerült a gólszerzés se együttesünknek, se a Fejér megyei alakulatnak az első tavaszi fordulóban.

Hazai pályán kezdte NB III-as csapatunk a tavaszi szezont, s erős ellenféllel találkoztunk a nyitányon: az ötödik helyezett Dunaújvárost fogadtuk. Az előjelek nem voltak különösebben jók, ugyanis két meghatározó játékosunkra, Hlebára és Keresztesre nem számíthattunk sárga lapos eltiltás miatt, Aszalós megbetegedett, Czuczi és Harsányi pedig nemrég óta edz.

Bár nagyon szerettünk volna győzelemmel indítani, nem sikerült: a mély talaj mindkét csapat életét megkeserítette, akadozott a támadójáték, alig alakultak ki helyzetek. Az első félidőben szinte semmi izgalmas nem történt, a másodikban kicsit javult a játékunk a cseréknek köszönhetően, ám továbbra sem volt bennünk kellő átütőerő. Szerencsére ellenfelünk sem jelentett sok veszélyt, így a mi kapunk is érintetlen maradt – az első tavaszi fordulóban 0-0-s döntetlenre végeztünk.

NB III. Közép csoport 18. forduló:
Szentlőrinc SE – Dunaújváros 0-0 (0-0)

Szentlőrinc SE: Hajagos – Czuczi (Harsányi), Havas, Fekete, Popadic – Horváth F. (Aszalós) – Vajda, Juhász, Kondor, Németh (Gellén) – Tóth M.

Lóczi István értékelése a mérkőzésről:
- Nagyon mély volt a talaj, nem is tudtunk eddig rajta edzeni, ami rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Ráadásul Aszalós belázasodott, Czuczi és Harsányi most kezdett edzeni, Hleba és Keresztes pedig eltiltás miatt hiányzott, mindez borította a játékunkat. Az ellenfelünk egy masszív csapat volt, a látottak alapján a döntetlen reális eredmény. Szerettünk volna nyerni, de akadozott a támadójátékunk, alig volt helyzetünk. Kár érte, mert a PMFC is döntetlenezett, a mögöttünk lévők viszont győztek.

További eredmények:
Taksony SE GP Solar – PMFC 1-1
Monor SE – Kecskeméti TE 2-1
Kelen SC – Iváncsa KSE 0-1
Szekszárdi UFC – FC Dabas  0-0
HR Rent-Kozármisleny – Dunaharaszti MTK 1-0
Dabas-Gyón FC  – THSE-Szabadkikötő 2-1
Rákosmente KSK – Budapest Honvéd-MFC II. 0-2

(Cikk szerzője: Mayer András)
(Kép forrása: Photo Robert Sports)