Döntetlen Nagykanizsán

NB III-as labdarúgó csapatunk lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését Nagykanizsán. A kiélezett találkozón 0-0-ás döntetlen született.

Első számú csapatunk tegnap az FC Nagykanizsa vendégeként lépett pályára. A mérkőzésen maximálisan játékosaink akarata érvényesült, számtalan gólszerzési lehetőséget kidolgoztak, azonban a befejezéseknél mindig hiányzott egy kis pontosság, így hiába domináltunk az utolsó másodpercekig, 0-0-ás döntetlen született a találkozón. Emlitésre méltó, hogy ellenfelünknek nem volt komolyabb helyzete a mérkőzés alatt, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy kapusainknak az első valamint a második játékrészben sem volt különösebb védeni valója.

 A mérkőzés után Gombos Zsolt elmondta weboldalunknak, hogy a helyzetkihasználáson kell még javítani a továbbiakban.

A bemelegítésnél már érződött, hogy fáradt a csapat, ez rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Nem a futóteljesítménnyel volt probléma, hanem a koncentrációval. Ez a mezőnyben is, de főként a kapu előtt mutatkozott meg. A játékunk alakul, jó csapatok ellen is sikerül gólhelyzeteket kialakítani, de a befejezésekre jobban kell koncentrálni. A felkészülés negyedik hetében járunk szerda-szombati mérkőzésterheléssel. Mivel a létszámunk még nem teljes, érthető a fáradság. Eddig főként a védekezésünk megszervezésével foglalkoztunk, a támadásépítésre és befejezésre a hátralevő 2 hétben fogunk felkészülni.  A Nagykanizsa egy remek játékosokból álló csapat, biztos vagyok benne, hogy idén dobogóesélyes lesz a nyugati csoportban. Mi próbáltunk játszani, a megbeszélték alapján, szépen felépítettük a támadásainkat és megpróbáltunk gólhelyzeteket kialakítani. Labdavesztesnél gyorsan visszaszereztük a labdát. Mi domináltunk végig a mérkőzésen, de sajnos nem sikerült a gólszerzés. Sok sikert kívánok a Nagykanizsának.