„Ebben a szezonban legalább egyszer nyerni akarunk!”

Nagyon készül NB II-es felnőtt csapatunk a vasárnapi megyei rangadóra, amelyen a PMFC-vel találkozunk Kaposváron. Hajagos Tamásnak biztos lesz dolga, de tavasszal is lehúzta a rolót!

 

A fiúkat ilyenkor biztosan nem kell külön motiválni. A PMFC elleni meccs kellően tűzbe hozza őket, mindenki nagyon várja már a vasárnapi csatát – köztük kapusunk, Hajagos Tamás is.

– Mindenki tisztában van vele, még azok is, akik most jöttek, hogy ez a megyei rangadó! – mondta Hajagos Tamás. – Mindenki meg akarja mutatni ezen a meccsen, hogy mit tud. Az előző idényben sajnos egyszer sem tudtuk legyőzni a PMFC-t, ebben a szezonban legalább egyszer nyerni akarunk! Az a célunk, hogy vasárnap megszerezzük a három pontot.

Ehhez persze nagyon kell majd koncentrálni. Főleg a rögzített szituációknál, a PMFC ugyanis nagyon veszélyes ezekből a helyzetekből. De tisztában vagyunk ezzel mi is.

– Az őszi meccsen nem én védtem, sérült voltam, tavasszal viszont ott voltam a kapuban és megoldottuk a feladatot, 0-0 lett a vége. Alaposan felkészültünk az előttünk álló mérkőzésre, minden pozícióból gyakoroltuk a védekezést a pontrúgásoknál. Maximálisan kell koncentrálni, ez lesz a legfontosabb: akinek ki van adva az ember, annak meg kell oldania a feladatát!

A mérkőzésre augusztus 8-án, vasárnap 17.30-kor kerül sor Kaposváron.

Hajrá, Lőrinc!