Egy jó széria véget ért, de ez csak arra ad okot, hogy még jobbat kezdjünk!

Kovácstelepen megszakadt négy mérkőzéses győzelmi sorozatunk, sima vereséget szenvedtünk egy olyan találkozón, amely ígéretesen indult a mi szempontunkból: PEAC PMFC II.–Mozsgó Szentlőrinc II. 4-1.

 

 

Lendületesen és célratörően kezdtük a meccset, mi sem támaszthatná ezt jobban alá, minthogy a lábadozásból éppen csak visszatérő támadónk, Tóth Máté az első tíz percben rögtön háromszor is ziccerbe került. Sajnos nem sikerült megszereznünk a vezetést, s ez nagyon rosszul hatott ránk. Az első negyedórában akaratosan, szépen játszottunk, nem sok lehetőséget adtunk ellenfelünknek a játéképítésre, ám egyhamar erőtlenné és hitehagyottá váltunk, aminek oka balladai homályba vész. Az idő előrehaladtával támadásaink építése már bőven a védekezésünk rovására ment, a házigazdák egyre több veszélyes kontrát vezettek, s a játékrész végén kétszer is éltek az adódó lehetőségeikkel – 2-0-s hátránnyal vonultunk a szünetre.

A második félidő aztán rögtön egy szöglettel folytatódott, amelyet vendéglátóinknak ajándékoztunk, ők pedig azonnal 3-0-ra növelték előnyüket. Ezt követően még bőven lett volna sanszunk javítani az eredményen, vagy akár vissza is jönni a mérkőzésbe, de jó ideig nem törtünk ki a nyomás alól, amelyet ellenfelünk gyakorolt ránk – ráadásul még két kapufája is volt a Pécsnek. Miután a hazaiak kicsit visszavettek a tempóból, próbáltunk visszatalálni a helyes útra, de pontatlanul játszottunk, és negyedórával a vége előtt négyre duzzadt a PEAC PMFC II. góljainak száma. A hajrához közeledve egy ötletes, beadással végződő támadásunknál az egyik menteni próbáló pécsiről pattant a hálóba a labda, így legalább sikerült szépítenünk.

 

PEAC PMFC II. – Mozsgó Szentlőrinc II. 4-1 (2-0)

PEAC PMFC II.: Vukman – Otterbein (Kiss, 57.), Lezsák, Than, Hawkins – Szatmári (Illés, 78.), Duraku (Jégl, 74.), Kása (Sárosi, 83.), Szücs – Ikladi, Zsigrai (Schuszter, 79.). Vezetőedző: Nagy Gábor. Mozsgó Szentlőrinc II.: Gyalus (Havas, 76.) – Simon, Ujvárosi, Farkas, Vörös – Basics (Nyaka, 74.), Török, Pretzl, Slavonics – Tóth, Molnár.

Gólszerző: Szatmári (44.), Duraku (45.), Zsigrai (46.), Jégl (76.), ill. Szücs (82. – öngól).

 

Október 22-én, pénteken 14:30-kor Villány TC-hez látogatunk. Reméljük, hogy újabb szuper sorozatot kezdünk!

Hajrá, Lőrinc!