Egy ponttal lettünk gazdagabbak a Fradi II-nél

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Tudtuk, hogy nehéz feladat vár ránk a Ferencvárosi TC II. otthonában, és így is lett: a szezon során először nem tudtunk gólt szerezni, szerencsére nem is kaptunk, így 0-0-s döntetlennel zártuk ezt a meccset és egy ponttal gazdagodtunk.

 

A bajnokság 10. fordulójában a Ferencváros II. vendége volt NB III-as felnőtt csapatunk, ami azt jelentette, hogy a negyedik helyezett otthonába látogattunk. A zöld-fehérek tabellán elfoglalt pozíciója jelezte, hogy kemény feladat vár ránk, ugyanakkor természetesen azért utaztunk el, hogy megszerezzük a három pontot – egy bajnoki címre hajtó együttesnek nem is lehet más a célja.

Ezen a meccsen azonban sajnos nem sok sanszunk volt a győzelemre. A támadójátékunk ugyanis nem volt elég hatékony és kreatív, a házigazdák pedig nagyon stabilak voltak, állták a sarat – kevés helyzetet tudtunk kialakítani. Hátul nekünk sem volt különösebb problémánk, a kapunk nem igazán forgott veszélyben, azzal tehát nem volt gond, hogy betalál-e a Fradi. A második félidőben három cserével próbáltunk frissíteni, és megtalálni a megoldást, ám hiába lépett pályára Sághy Félix, Múcska Viktor és Kiss-Szemán Péter, nem tudtuk a labdát az ellenfél kapujába juttatni, így 0-0-s döntetlennel ért véget a találkozó.

Pichler Gábor: - Ahogy a mérkőzés előtt is mondtam, a közepes teljesítmény nem lesz elég a Ferencváros II. ellen a győzelemhez. A fordulópontok megvoltak, ahol eldönthettük volna magunk javára meccset, de sajnos azok kimaradtak, nem voltak meg azok az egyéni villanások, teljesítmények, amelyek korábban jellemeztek bennünket. Mentünk előre becsülettel, de ez a teljesítmény egy jó csapat ellen sajnos nem volt elegendő. A játékvezetőkkel nem szoktunk foglalkozni, de az mellett nem mehetek el szó nélkül, hogy a a mai napon éreztették velünk, hogy a Ferencváros otthonában játszunk, főleg a mérkőzés hajrájában megmagyarázhatatlan ítéletek születtek a csapatom karára!

 

NB III. DÉL-NYUGATI CSOPORT 10. FORDULÓ:

Ferencvárosi TC II. – Szentlőrinc 0-0

Ferencvárosi TC II.: Őri - Tavares, Fenyvesi, Manner, Ladányi, Szabó, Say, Almássy, Tóth, Bagi, Berényi (Birkás, 84.). Vezetőedző: Korolovszky Gábor

Szentlőrinc: Héninger – Miklós P., Keresztes, Tamás L., Németh M. – Hleba, Kesztyűs (Kiss-Szemán, 58.) – Grabant (Múcska, 58.), Kiss K. (Sághy, 81.), Rétyi – Novák. Vezetőedző: Pichler Gábor

Kiállítva: Pichler (95.)

A 10. forduló eredményei: Paks II.-Gárdony 5-2, Iváncsa-Mohács 1-0, Szekszárd-PEAC 2-0, MTK II.-Kaposvár 2-2, Nagykanizsa-Dunaföldvár 3-1, Dunaújváros-Fehérvár II. 3-0, Bonyhád-Majos-Érd 2-2.