Ennek a meccsnek minden percét ki kell élvezni!

Fotó: kecskemetite.hu

Az utolsó fordulójához érkezett az NB II-es bajnokság, és számunkra nagyon jó mindezt úgy megélni, hogy már nincs tétje az előttünk álló meccsnek: bentmaradtunk, ezért Kecskeméten felszabadultan léphetünk pályára. Jó lenne szépen zárni az évet!

 

Több csapat számára még élet-halál harcot hoz az utolsó forduló – örülünk, hogy mi nem tartozunk ebbe a körbe. A Siófok elleni hazai győzelmünkkel ugyanis megváltottuk a jegyet az NB II-be a következő szezonra is, nem úgy, mint a Budaörs, a III. Ker. TVE, a Szolnok, a Békéscsaba és a Csákvár. Mindannyian kieshetnek még, így a záró körben hatalmas csaták várhatók.

Számunkra vasárnap Kecskeméten fejeződik be a szezon, egy olyan meccsen, amelyen egyik csapat számára sincs már tét. A házigazdák feljutottak az élvonalba, amihez egyesületünk nevében gratulálunk, mi pedig teljesítettük a célunkat azzal, hogy bentmaradtunk.

– A Siófok elleni győzelemmel gyakorlatilag lezártuk ezt a szezont. Nehéz éven van túl a szentlőrinci futball, tudom, hogy az ittlévők nagyon sokat dolgoztak ezért a sikerért – fogalmazott vezetőedzőnk, Gabala Krisztián. – A kecskeméti mérkőzéssel kapcsolatban azt kértem a srácoktól, hogy akik pályára lépnek, olyan teljesítményt nyújtsanak, amellyel bizonyítják, a szentlőrinci csapatnak helye van az NB II-ben! Élvezzék ki minden percét ennek a bajnokinak! Jó hozzáállást, nem mellesleg jó eredményt is várok, szeretném, ha kellemes meglepetéssel zárnánk a szezont!

A 38. forduló programja: Kecskemét–Szentlőrinc (2022.05.22, vasárnap, 18:00, élőben az M4 Sport+ csatornán), Vasas–Soroksár, Békéscsaba–III. Ker. TVE, Csákvár–Ajka, Siófok–Budaörs, Szolnok–Szombathelyi Haladás, PMFC–Tiszakécske, ETO FC–Dorog, Nyíregyháza–Szeged-Csanád Grosics Akadémia, DVTK–Budafok.