Értékes egy pont az Iváncsa otthonából

NB III-as együttesünk Juhász László 93. percben értékesített büntetőjével 1-1-es döntetlent ért el az Iváncsa otthonában.

 

Izgalmas összecsapásra számíthattak a mérkőzésre kilátogató szurkolók, hiszen a negyedik helyezett Iváncsa fogadta vendégül harmadik helyezett csapatunkat. Nem kellett túl sokat várniuk a hazai szimpatizánsoknak, hiszen a 25. percben Aradi Csaba révén megszerezte a vezetést az Iváncsa. A mérkőzésre mindvégig jellemző volt a parázs hangulat, először Domonkos Bence kapott sárga lapott a 60. percben a hazai oldalon, majd a 73. percben Keresztes Bence is begyűjtött egyet csapatunkban. Vezetőedzőnk a mérkőzés hajrájához közeledve kétcsatáros rendszerre váltott át és a 93. percben meg is lett az eredménye: büntetőhöz jutott együttesünk amit Juhász László értékesített és ezzel beállította az 1-1-es végeredményt. Sajnos a mérkőzés képét még két kiállítás árnyékolta be, hiszen a hazaiak kapusa és vezetőedzője, Prokop Rotislav és Domján Attila is piros lapot kapott a 94. percben.

 

A mérkőzés után Gombos Zsolt elmondta, hogy értékes egy ponttal gazdagodtunk Iváncsán.

 

– Nyerni akartunk, sajnos nem sikerült, de miután az utolsó percben egyenlítettünk, értékesnek tartom ezt a pontszerzést. A mérkőzés során mi birtokoltuk többet a labdát, mi játszottunk jobban, de ismét sokat hibáztunk. Parázs csata volt kiállítással, büntetővel, sok lappal. 


NB III. Közép csoport 5. forduló:
Iváncsa KSE - Szentlőrinc SE 1-1 (1-0)

 

Szentlőrinc SE: Hajagos – Czuczi, Havas, Keresztes, Popadic – Hleba (Pergel, 82.), Aszalós – Harsányi (Gellén, 83.), Crnojacki (Horváth, 46.), Vajda - Juhász

Gólok: 1-0 Aradi (25.), 1-1 Juhász (93.)

 

Kép forrása: Iváncsa KSE