Ez fájó: két pontot otthagytunk Dunaújvárosban

Fotó: Dunaújváros FC/Facebook

Természetesen győzni mentünk Dunaújvárosba, de a sereghajtó otthonában nem nyújtottunk olyan teljesítményt, ami elég lett volna a három ponthoz a 14. fordulóban. Vasárnap a Mohács érkezik Szentlőrincre.

 

Az utolsó helyezett otthonában lépett pályára NB III-as csapatunk, a cél pedig egyértelmű volt: meg akartuk szerezni a három pontot. Sajnos nem úgy indult a találkozó, ahogy azt elterveztük, hiszen a 3. percben máris előnybe kerültek a házigazdák, Puskás talált a kapunkba. Bár nyilván nem esett jól, hogy hátrányba kerültünk, hamar rendezni tudtuk a sorokat, és nem sokkal később már meg is volt az egyenlítés, Németh Márk révén egalizáltunk. Az első félidőben nem született több gól, így a második játékrészben kellett kiharcolnunk a győzelmet.

Közel is álltunk hozzá, hogy meglegyen. A félidő közepénél ugyanis tizenegyeshez jutottunk, amelyet ezúttal is Rétyi Róbert végzett el – ám most nem tudta gólra váltani ezt a lehetőséget. A hátralévő időszakban hiába próbáltunk meg mindent, nem tudtuk belőni a második gólunkat, így elmaradt a győzelem, csak egy pontot szereztünk Dunaújvárosban.

 

NB III. DÉL-NYUGATI CSOPORT 14. FORDULÓ:

Dunaújváros FC – Szentlőrinc 1-1 (1-1)

Dunaújváros FC: Molnár - Horváth, Tapiska, Stampfel, Bata, Marlen (Péter, 87.), Vörös (Ferenczy, 84.), Szepessy, Hegedűs (Perjési, 75.), Hompót, Puskás. Vezetőedző: Dobos Barna

Szentlőrinc: Szmola – Miklós P. (Mahler, 60.), Keresztes, Sághy, Németh – Medgyesi (Hleba, 21.), Múcska (Kiss K., 60.), Kesztyűs (Kiss-Szemán, 82.) – Grabant, Novák, Rétyi (Csörgő, 82.). Vezetőedző: Pichler Gábor

Gólszerzők: Puskás (3. perc), ill. Németh (19. perc)

 

A 14. forduló eredményei: Mohács–Érd 0-2, Iváncsa–PTE-PEAC 2-0, MTK II.–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 2-4, Ferencváros II.–Nagykanizsa 1-0, Kaposvár–Fehérvár II. 3-0, Bonyhád-Majos–Dunaföldvár 2-4.