Fel kell állni a padlóról, képesek vagyunk egy bravúrra!

Hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Liga NB II-ben, csapatunk csütörtökön a Soroksár vendégeként lép pályára. Hatalmas szükségünk van a három pontra, ha otthon nem megy, idegenben kell győznünk!

 

Óriási esélyt szalasztottunk el a Siófok elleni bajnokin! Ha az első félidő hajrájában belőjük a büntetőt, biztos, hogy minden máshogy alakul – de a tizenegyes kimaradt, és végül 3-1-es vereséget szenvedtünk hazai pályán.

– Komoly csalódás volt ez, nagyon meg akartuk nyerni ezt a meccset, fontos három pont lett volna – fogalmazott vezetőedzőnk, Domján Attila. – Meg is volt a lehetőségünk, de kimaradt a büntető, ami megfogta a társaságot. Ez viszont már a múlt, le kellett zárnunk, mert jönnek az újabb meccsek, előttünk vannak a következő feladatok!

Holnap délután például a Soroksár jelenti az újabb feladatot, a tabella nyolcadik helyezettjénél vizitálunk. Nyilvánvaló, hogy pokoli nehéz dolgunk lesz, hiszen Lipcsei Péter csapata jó passzban van, négy meccs óta veretlen (legutóbb az MTK-nál nyert 2-1-re), ugyanakkor lehet, hogy pont egy ilyen mérkőzésen fordul majd a kocka! Persze ezért tenni is kell!

– Nagyon bízom benne, hogy mindenki átérzi az előttünk álló mérkőzések fontosságát, és ennek köszönhetően megszerezzük a bentmaradáshoz szükséges pontokat! Nagyon nehéz ellenféllel találkozunk, amelynek erős a kerete, hiszen a Fradiból „táplálkozik”, és évek óta ott van a hat-nyolcadik hely között – mondta Domján Attila.

A 34. forduló programja: Soroksár–Szentlőrinc (április 27., csütörtök, 17:00), ETO FC Győr–Budafok, Ajka–Gyirmót FC Győr, Csákvár–HR-Rent Kozármisleny, Nyíregyháza–Mosonmagyaróvár, Szombathelyi Haladás–Békéscsaba, Siófok–Dorog, PMFC–Kazincbarcika, DVTK–Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Tiszakécske–MTK.