Feljebb léptünk a tabellán

A Megyei I. osztály 5. fordulójában hoztuk a kötelező győzelmünket, 3-1-es sikerrel zártunk az üdülővárosban. 

 

Úgy utazott Harkányba B csapatunk a hétvégén, hogy ezidáig mindösszesen csak egyetlen győzelmet jegyezhetett. Fontos volt tehát, hogy a tabella utolsó helyét elfoglaló harkányiak ellen újra három pontot rakjanak zsebre fiataljaink, ahogy tették azt a Sellye otthonában is két fordulóval ezelőtt. Ez megtörtént a várakozásoknak megfelelően, ennek köszönhetően pedig a 10. helyről felléptünk a tabella 7. fokára. 

Előbb Vörös Zalán szerzett vezetést számunkra a 20. percben – egy jobb oldali beadást követően jól érkezett, s passzolt a kapu hosszú sarkába. Sorra vezettük a támadásokat és nem sokkal később már kétgólosra duzzadt előnyünk egy hazai öngóllal, a szünet előtt azonban kissé leengedtünk, így a Harkány szépíteni tudott Svabszky Dániel góljával. A második játékrész már küzdősebb volt. A helyzeteink, ahogy az előző hetekben is oly sokszor, most is megvoltak, de a jó befejezés hiányzott, így csak a mérkőzésvégi hosszabbításban sikerült döntenünk. Friss igazolásunk, Vintonji Sergej 3-1-re növelte előnyünket bemutatkozása alkalmával, ezzel le is zárva a találkozót. 

Gyógyfürdő Harkány – Mozsgó Szentlőrinc II. 1-3 (1-2)

Gyógyfürdő Harkány: Kürti – Markotics, Matyi, Hegedűs, Svabszky, Bognár – Torma (Kolompár Sz., 64.), Demeter (Kolompár D., 90.), Kása, Illés – Cserkó. Technikai vezető: Kása Zoltán. Mozsgó Szentlőrinc II.: Rátkai – Pataki, Újvárosi, Mozsgai, Basics – Vörös, Pretzl, Slavonics (Varga, 59.), Hajnal – Tóth, Vintonji. 

Gólszerzők: Svabszky (41.), ill. Vörös (20.), Svabszky (31. - öngól), Vintonji (91.)

A következő fordulóban a PVSK látogat hozzánk Mozsgóra! 

Hajrá Lőrinc!